20 C
Valencia

Vila-real ofereix 23 cursos gratuïts per abordar nous reptes

- Publicitat -AVL

La Regidoria d’Economia, en col·laboració amb la Cambra de Comerç i la Diputació de Castelló, reprén la programació formativa en l’inici del curs, amb un total de 23 cursets gratuïts. Les formacions estan destinades sobretot a reduir la bretxa digital i ampliar les possibilitats dels comerços i empreses per a adaptar-se a les noves necessitats tecnològiques i fer front als nous reptes.

Els cursos, que s’iniciaran a partir de l’última setmana de setembre, estan  destinats a empreses, comerços i persones en cerca d’ocupació activa. L’oferta de cursos abasta una gran varietat de contingut relacionat amb aprendre a gestionar negocis, adaptant-los a la situació actual, després de la crisi sanitària mundial en la qual s’han accelerat els canvis en la manera de consumir. “Aquestes formacions formen part del Pacte Local pel Renaixement de Vila-real, en el qual ens vam comprometre a oferir recursos a les nostres empreses i comerços locals, a més de reforçar les oportunitats laborals”, ha explicat Xus Madrigal, regidor d’Economia.

Les formacions també estan enfocades a aprendre a realitzar estratègies de comunicació i màrqueting digital, posicionar-se i aprofitar els avantatges del món online, i buscar i innovar en nous sectors en alça. Pel que respecta als cursos d’orientació laboral, estan destinats a persones desocupades que vulguen adquirir coneixements bàsics d’informàtica, gestió de magatzem o desenvolupament personal, amb l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral.

Les 23 formacions s’engloben dins del programa formatiu anual que ofereix la Regidoria d’Economia, 16 d’elles en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, subvencionats per l’Ajuntament de Vila-real, i les set restants en col·laboració i subvencionades per la Diputació de Castelló. Tots els cursos es duran a terme en el Viver d’Empreses de Vila-real.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià