15.7 C
Valencia

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Vila-real ha abonat prop de 140.000 euros per a saldar les quantitats pendents d’hores extraordinàries i ajudes socials del personal municipal fins a 31 de desembre de 2019. Concretament, s’han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d’hores extraordinàries i 13.973 euros d’ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha destacat que “malgrat totes les dificultats econòmiques que té l’Ajuntament i tota la despesa extraordinària que ha sigut necessària per a fer front a la crisi per la COVID-19, hem liquidat estos compromisos pendents amb la plantilla municipal tan prompte com ens ha sigut possible”.

- Publicitat -

Referent a això, Benlloch ha recordat que el consistori ha afrontat la crisi des dels àmbits sanitari, econòmic i social, amb accions com “el repartiment de màscares entre la població i la creació d’un banc de material de protecció, les tasques de desinfecció de la via pública, la logística per al treball dels voluntaris, l’adaptació de les instal·lacions municipals en compliment de la normativa sanitària, l’augment de les ajudes d’emergència per a atendre les famílies necessitades, el lliurament de tauletes electròniques per a garantir l’educació a distància de menors vulnerables, accions de dinamització econòmica com la supressió de la taxa per ocupació de via pública i el fons de 500.000 euros, ampliable, del Pacte local per al renaixement de Vila-real amb el qual s’impulsaran una quinzena de mesures per a la recuperació de la ciutat consensuades per tots els partits”.

“Són despeses que no teníem previstes i que ens han desajustat per complet el pressupost de 2020, i a les quals a més se suma la llosa de l’urbanisme, que continua pesant sobre les arques municipals i que ara ens bloqueja una modificació de crèdit de més de 800.000 euros per a fer front precisament a totes aquestes accions de resposta davant la crisi”, ha recordat l’alcalde. “Malgrat tot, continuarem gestionant i intentant agilitar el pagament dels nostres compromisos, com ara hem fet amb els abonaments pendents al personal municipal”, ha conclòs Benlloch.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,070FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià