26.3 C
Valencia

Vila-real reobrirà els parcs infantils amb un protocol de neteja i mesures de prevenció

La Junta de Govern Local ha donat llum verda per a l'inici d'activitat en estos espais de jocs infantils.

- Publicitat -AVL

La Junta de Govern Local ha donat el vistiplau perquè, a partir d’este divendres 26 de juny, es puguen reobrir els 40 parcs infantils que hi ha a la ciutat. La decisió arriba després d’atendre els informes i criteris presentats pel gabinet tècnic, encarregat d’assessorar l’equip de govern perquè, tant la reobertura d’espais municipals com a represa d’activitats, es facen complint amb les mesures de prevenció i de seguretat sanitària.

A més i, sobre la base del Pla de prudència, responsabilitat i seguretat en la desescalada que duu a terme el govern municipal, durant la sessió, l’òrgan també ha aprovat la reobertura de l’oficina de Turisme, que fins ara venia atenent de manera telemàtica, i el Pla de desescalada de Cultura, entre altres plans de contingència presentats per les regidories.

“Des del primer moment este govern ha sigut molt prudent i responsable i ha prevalgut la salut de les persones abans de la reobertura de qualsevol instal·lació municipal, per això no hem plantejat la reobertura de parcs fins que la Generalitat Valenciana ha fixat les condicions que s’havien de complir” recorda el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde. Esta precisament ha sigut la premissa per a la represa de l’activitat als parcs infantils de la ciutat després d’haver estat precintats com a mesura de prevenció durant l’estat d’alarma per la crisi sanitària.

Ara es reobrin complint amb una sèrie de mesures. Tots els dies, personal del departament de Serveis Públics netejarà i desinfectarà els parcs a partir de les 5.00 hores perquè, des de les 10.00 hores i fins a les 22.00 hores este espai estiga preparat i en condicions sanitàries per a acollir als més xicotets.

Pel que respecta a les normes d’ús en les instal·lacions hi haurà cartelleria, a l’entrada del recinte, que informarà de les recomanacions sanitàries que han de complir-se dins d’aquest espai com són el manteniment de la distància de seguretat d’1,5 metres com l’ús de màscara en adults i xiquets majors de 6 anys. Els pares, mares i tutors hauran d’assegurar-se de la higiene i la desinfecció de les mans dels xiquets i xiquetes que utilitzen de manera freqüent el parc com a mínim a l’inici i al final del període de joc amb gel hidroalcohòlic.

A més la Junta de Govern Local també ha autoritzat la reobertura de l’oficina de Turisme que fins ara havia atés de manera telemàtica. A partir d’este dijous 25 de juny l’oficina obrirà les portes, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores, amb cita prèvia que es podrà sol·licitar en el telèfon 964 54 72 48, complint amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitària.

El pla de desescalada de Cultura també ha rebut la conformitat de la Junta perquè, durant els mesos de juliol i agost, es puguen dur a terme actuacions de diverses disciplines artístiques destinades a tots els públics en espais com la plaça Major, la plaça del Mercat Central, la del Llaurador i l’entorn del Centre d’Educació Ambiental del Termet. Tot això amb l’objectiu d’ajudar al sector artístic de la ciutat i alhora, en ser a l’aire lliure, afavorir i dinamitzar l’economia local.

Cal recordar que la Junta de Govern va començar dimarts passat 16 de juny a autoritzar les iniciatives de desescalada municipals presentades per les diferents regidories i entitats que fan ús d’instal·lacions municipals.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià