22.2 C
Valencia

L’Ajuntament de Vila-real celebrarà el primer ple telemàtic de la història

Este plenari té com a objectiu pagar factures a proveïdors.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Vila-real ultima els tràmits per a celebrar en els pròxims dies un ple telemàtic, el primer en la història de la institució, per a donar llum verda al pagament de factures a proveïdors.

Davant la impossibilitat de celebrar sessions presencials en el saló de plens del consistori per les obligades mesures de prevenció a causa de la crisi sanitària per la COVID-19, la Junta de Portaveus ha acordat realitzar un ple a través del sistema de videoconferència, atesa la nota informativa remesa des del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública en la qual s’autoritza, amb caràcter excepcional, la possibilitat que els òrgans col·legiats de les entitats locals es reunisquen distància durant l’estat d’alarma en cas de ser necessari per al normal funcionament de la institució.

“En aplicació de les restriccions del decret de l’estat d’alarma i de les recomanacions sanitàries de prevenció de contagi de la COVID-19, vam procedir fa dues setmanes a la suspensió de plens i comissions presencials”, ha recordat l’alcalde, José Benlloch, qui ha afegit que “ara, després de rebre la confirmació per part del Ministeri que, de manera excepcional, s’autoritza la celebració telemàtica de les sessions plenàries encara que aquesta modalitat no estiga regulada de manera específica en el reglament de funcionament municipal, tots els grups polítics hem acordat la convocatòria, en breu, d’un ple que tindrà com a únic objectiu l’aprovació del pagament de factures a proveïdors”.

En aquests dies, s’està procedint a implementar la tecnologia necessària per a la celebració d’aquesta sessió plenària en la qual únicament estarien presents en el saló de plens l’alcalde, el secretari i l’interventor, mentre que la resta de regidors participarien a través de videoconferència. “Atés que, per seguretat, no és possible que els 25 membres de la corporació ens reunim en el saló de plens, aquesta alternativa ens permet adoptar acords que en aquest moment considerem molt necessaris”, remarca Benlloch. “El pagament de factures a proveïdors és imprescindible per a no carregar en les empreses el pes d’aquesta complicada crisi que estem travessant”, conclou l’alcalde.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un incendi forestal crema una zona de pineda de Planes

Un incendi declarat anit en una zona de pineda de la localitat de Planes ha afectat 3.000 metres quadrats.

Onda neteja els barrancs del Salvador i Partida Beniparrell

La campanya #OndaNeta segueix avant amb el condicionament de les zones perifèriques per a evitar emboços per les pluges.

Els pediatres de Castelló estan al límit en haver d’exercir les funcions de rastrejadors de positius als col·legis

CSIF adverteix que s'està saturant als pediatres amb la tasca del rastreig de positius en xiquets.

L’Alcora és acceptada com a membre de la Xarxa Mundial de Ciutats de l’Aprenentatge de la UNESCO

La capital de l'Alcalatén es converteix en la segona ciutat espanyola a formar part d'esta important xarxa mundial.

L’espectacle ‘Voronia’ inicia la nova temporada de l’IVC al Teatre Principal de Castelló

La producció de la companyia La Veronal es representa este dissabte, 26 de setembre.
- Advertisement -

: Valencià