Policia Local, docents, departament de salut de La Plana i comerciants locals, premis Poble 2021

La XXI edició dels Premis Poble d'enguany se celebrarà el divendres 12 de març a les vuit de la vesprada a l'auditori, de manera presencial però amb restriccions d'aforament i mesures de seguretat i en directe per streeming.

El personal de la Policia Local de Vila-real, els educadors i docents, el departament de salut de La Plana i el comerciants locals són enguany els premis Poble 2021. Així ho ha anunciat este dilluns el fundador d’estos guardons, Juanjo Clemente que ha volgut agrair amb este reconeixement públic de la Revista Poble, la feina de totes estes persones en un any especialment complicat per tot el que ha portat la pandèmia COVID-19.

Tant Clemente, com la regidora de Cultura Rosario Royo han reconegut la vàlua del que han fet els guardonats d’enguany. “Els 114 agents de les 20 unitats especialitzades d’una Policia Local, amb 168 anys de servei, el personal docent i educador que s’ha adaptat al repte de més gran l’últim segle en educació, l’atenció del departament de Salut de La Plana dels més de 1500 professionals tant a l’hospital com a tots els centres i punts d’atenció i el xicotet comerç que tant des de les associacions com els venedors ambulants, com els del mercat central han estat sempre al costat de Vila-real subministrant també en moments complicats”, ha explicat el director de la revista.

Així, la idea inicial és que el divendres 12 de març a les vuit de la vesprada, l’auditori de Vila-real puga acollir, amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat necessàries, el lliurament d’estos reconeixements. I a la vegada, que la retransmissió siga en directe per streaming per arribar a totes les persones que desitgen seguir-la.

Pel que fa a la gal·la de lliurament, que com ha ressaltat la regidora sempre s’hi ha caracteritzat “per estar envoltada d’espectacle i de cultura vila-realenca, recuperant tradicions”, enguany la idea és comptar amb la presència, “física o virtual segons les circumstàncies” del mag Yunke, els Dolçainers i Tabaleters de Vila-real, les sopranos Rosanna i Gisela Morales acompanyades per Natasha García i José Enrique Bouché i finalment, la Coral Sant Jaume.CatalanSpanish