Vila-real prepara un dispositiu especial de seguretat per a la fira de Santa Caterina

Policia Local, Protecció Civil i Serveis Públics de Vila-real preparen un dispositiu especial de seguretat per a Santa Caterina, per garantir la comoditat a venedors i visitants de la fira i solucionar amb rapidesa qualsevol incident que es produïsca durant la jornada.

Mercadona Casal de la Pau
Publicitat

L’Ajuntament de Vila-real prepara el dispositiu especial, que garantirà la seguretat en la fira de Santa Caterina, declarada festa d’Interés Turístic Provincial, que se celebra aquest diumenge, 26 de novembre.
El regidor d’Economia, Xavier Ochando, s’ha reunit amb tècnics de l’àrea, membres de la Policia Local, Protecció Civil i Serveis Públics per a coordinar el dispositiu, amb l’objectiu que “venedors i visitants se senten còmodes durant tota la jornada i per a evitar qualsevol incidència que puga sorgir i, en cas de produir-se, solucionar-la amb la rapidesa més gran perquè tot funcione segons el previst”.
L’equip comptarà amb tres operaris de l’àrea de Serveis Públics, que estaran de guàrdia tot el dia per a donar resposta a qualsevol problema relacionat amb el muntatge i desmuntatge dels llocs i amb la logística de l’esdeveniment. També hi haurà 12 efectius de la Policia Local durant tot el dia que, a més de controlar el tall de carrers i el tràfic, garantiran la seguretat en el recinte de la fira i vigilaran que tots els negocis compten amb la corresponent llicència i venen productes permesos. Els voluntaris de Protecció Civil i de Creu Roja també exerciran tasques de suport per a atendre a qualsevol persona que ho necessite, i per a açò hi haurà tres ambulàncies repartides en punts estratègics del recinte per a facilitar qualsevol hipotètica evacuació i oferir una resposta ràpida.
“El diumenge hi haurà 246 parades repartides en un nucli de carrers en el qual es donaran cita, milers de persones, no solament de Vila-real, sinó arribades des d’altres punts de la comarca, per la qual cosa tota precaució és poca i en una cita multitudinària d’aquestes característiques, i tenint en compte els últims esdeveniments ocorreguts dins i fora de les nostres fronteres, volem que els veïns i visitants vengen amb tranquil·litat i gaudisquen de la nostra fira més antiga, tradicional i representativa”, manifesta Ochando, qui agraeix a tots els cossos implicats la seua col·laboració amb l’esdeveniment.
Com cada any, els visitants trobaran productes típics d’aquestes dates, com a torrons, fruita seca, artesania, bijuteria i complements, joguets o pessebres i també la popular mocadora, que compta amb el suport de la Regidoria de Tradicions.

PublicitatJuega Limpio Orihuela