20.2 C
Valencia

Vila-real, primer municipi de la província a realitzar test ràpids de covid-19

La regidora de Sanitat i Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha indicat que els test han sigut validats per l'Hospital de la Plana i tenen una fiabilitat del 90%.

- Publicitat -AVL

Vila-real és la primera localitat de la província a realitzar test ràpids per a la detecció de la COVID-19 entre la plantilla de la Policia Local i Protecció Civil. Des de primera hora del matí, en les dependències de la Policia Local, s’han començat a realitzar aquestes proves entre la plantilla que està en actiu del cos de seguretat i els treballadors de Protecció Civil. En total han sigut 79 els agents i dos treballadors de Protecció Civil els que s’han sotmés a aquests exàmens clínics realitzats per Unimat. El resultat és que tres d’ells ja han passat la malaltia i, la resta, ha donat negatiu.

La regidora de Sanitat i Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha indicat que els test han sigut validats per l’Hospital de la Plana i tenen una fiabilitat del 90%. A més ha avançat que, en cas d’haver obtingut algun resultat positiu d’infecció, estava previst realitzar una segona prova de diagnòstic PCR.

L’edil ha recordat que ja s’han donat casos de coronavirus entre els membres de la Policia Local, per aquesta raó “els test ràpids ens serveixen amb un doble objectiu: per un costat, proporcionar seguretat i tranquil·litat als propis treballadors públics i per un altre, evitar posar en risc la salut de la ciutadania  ja que treballen en contacte directe amb la població”. Com remarca el comissari principal cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, “Vila-real s’avança en l’adopció d’aquestes mesures de prevenció i dóna seguretat a un dels col·lectius que està més exposat al virus”.

L’Ajuntament de Vila-real continua prenent mesures de prevenció i protecció entre la ciutadania amb el repartiment de màscares en els domicilis i xicotets comerços, les tasques de desinfecció de la via pública per a combatre possibles focus o com el recentment aprovat pla de conversió en zona de vianants provisional d’espais públics amb l’objectiu d’evitar la propagació de la COVID-19.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià