18.1 C
Valencia

Vila-real reforçarà els protocols anticovid en els col·legis

José Benlloch, convoca als directors dels centres docents de la ciutat per a fer un balanç de les primeres setmanes del curs i traslladar les mesures de reforç en les quals treballa el consistori

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha convocat dijous que ve als directors dels centres docents de la ciutat per a abordar el desenvolupament de les primeres setmanes de curs i traslladar als col·legis les mesures de reforç de la neteja i desinfecció, dins dels protocols anticovid, en les quals ja està treballant el consistori. “A pesar del reforç en el servei de neteja que hem implementat enguany, em consta que està havent-hi algunes dificultats en el subministrament d’alguns materials d’higiene i ja estem treballant des de les regidories de Sanitat i Serveis Públics en millorar la dotació”, assenyala Benlloch.

            “Han passat ja més de tres setmanes des de l’inici del curs i és moment de fer un primer balanç de com estan funcionant els protocols i com s’està desenvolupant l’activitat en els centres docents en les especials circumstàncies que ens ha imposat la pandèmia”, apunta l’alcalde. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha convocat a tots els directors i directores dels centres educatius de Vila-real, per a conéixer al detall el desenvolupament d’aquestes primeres setmanes de classes. “Des de l’inici del curs, estem en permanent contacte amb els equips directius dels centres per a fer un seguiment de les necessitats i problemàtiques que van sorgint, per a així anar adaptant-nos a les circumstàncies en una situació que és completament inèdita per a tots”, valora Benlloch, qui recorda que aquest estiu s’ha posat en marxa el Pla de retorn físic a l’escola per a facilitar el retorn a les aules en les màximes condicions de seguretat.

- Publicitat -

            Una d’aquestes millores serà el reforç dels protocols anticovid en matèria de neteja i desinfecció en els centres públics d’Infantil i Primària, particularment pel que fa al subministrament de sabó i paper de mans. “En aquest inici de curs, i així ens ho han traslladat també els centres, hem vist un ús molt elevat d’aquests materials, que, malgrat l’increment del contracte de neteja en 12.000 euros mensuals, no arriba a cobrir-se completament. Per això, estem ja treballant en l’ampliació dels subministraments perquè les necessitats dels centres estiguen completament cobertes”, agrega el primer edil.

            El reforç del contracte de neteja dels col·legis ha suposat enguany un increment pròxim al 20%, amb un desemborsament mensual de 82.000 euros. “Amb l’inici del curs, podem veure quines són les necessitats més importants dels centres i les problemàtiques que van sorgint, amb l’objectiu d’anar adaptant el servei a aquestes necessitats i que els escolars puguen acudir a les aules en les millors condicions”, conclou Benlloch. La reunió amb els directors persegueix, d’aquesta manera, fer balanç del desenvolupament de les classes i conéixer les impressions dels col·legis per a implementar les millores que, en el marc de les competències municipals, puguen revertir en el benestar, seguretat i educació de l’alumnat.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià