José Benlloch visitarà indústries i empreses per a valorar la reindustrialització de Vila-real

L'alcalde de Vila-real visita l'empresa Mavidre, instal·lada recentment al polígon industrial de la carretera d'Onda.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha iniciat una ronda de visites a indústries i empreses de la ciutat, per a valorar la capacitat emprenedora i d’innovació del teixit empresarial local i de la comarca. Amb aquest objectiu, Benlloch, ha visitat, juntament amb el tinent d’alcalde Javier Serralvo, l’empresa de fabricació d’espills Mavidre.

“A Vila-real i a la nostra província tenim un teixit industrial molt potent, gent molt emprenedora i treballadora, que està sabent adaptar-se als nous temps, innovant i transformant productes tradicionals, com pot ser el cristall en productes de disseny i avantguardistes com els que treballa Mavidre, una empresa xicoteta que ha crescut en els últims anys fins a comptar amb set empleats en l’actualitat”, assenyala Benlloch. “Que després d’anys d’una crisi duríssima, hi haja empreses que estan reflotant i que, com Mavidre, han decidit traslladar-se a Vila-real per a seguir creixent, dins del procés de reindustrialització que estem vivint, és una molt bona notícia per a la ciutat”, agrega l’alcalde, qui avança que l’equip de govern està treballant ja en el desenvolupament del polígon i la reivindicació de les infraestructures necessàries per a fer de Vila-real un espai atractiu per a la instal·lació de noves indústries.

“Vila-real és una ciutat amb unes condicions molt especials, des del punt de vista geoestratègic, de connexió amb les grans vies comercials. És veritat que no tenim encara les infraestructures que ens agradaria, com la ronda Sud-oest o el desdoblament de la carretera CV-18 en el tram que queda pendent. Però estem treballant per a fer realitat aquestes infraestructures i consolidar la reindustrialització de la ciutat, perquè, encara que són importants altres recursos com el turisme o l’esport, Vila-real és una ciutat eminentment industrial i volem seguir sent-ho, en particular en un sector com la ceràmica, en el qual som capital i avantguarda i que genera una important xarxa d’empreses auxiliars”, argumenta el primer edil.