13.6 C
Valencia

Vila-real reobri noves instal·lacions esportives en el seu Pla de desescalada

Els socis del Servei Municipal d'Esports podran utilitzar les instal·lacions del gimnàs de la piscina Yurema Requena, el pavelló municipal Bancaixa o algun dels gimnasos amb els quals l'Ajuntament manté un conveni de col·laboració i utilitzar les pistes del Club de Tenis així com la pista de Bolos Serranos i les instal·lacions esportives a l'aire lliure.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Junta de Govern Local d’este dimarts ha autoritzat el Pla de desescalada presentat pel departament que dirigeix Javier Serralvo que contempla un protocol d’actuació amb les mesures d’higiene i prevenció establides per les autoritats sanitàries per a la reobertura d’instal·lacions esportives.

Així, els socis del Servei Municipal d’Esports podran utilitzar les instal·lacions del gimnàs de la piscina Yurema Requena; assistir a classes dirigides en el pavelló municipal Bancaixa o en algun dels gimnasos amb els quals l’Ajuntament manté un conveni de col·laboració i utilitzar les pistes del Club de Tennis. També es reobri la pista de Bolos Serranos i les instal·lacions esportives a l’aire lliure.

- Publicitat -

“Este pla de desescalada que hem presentat segueix el mateix procediment que ja vam fer abans d’obrir la piscina del Termet, basat en la prudència, responsabilitat i seguretat. La nostra prioritat continua sent la mateixa, poder oferir serveis per a la pràctica esportiva a la ciutadania però fer-ho amb seguretat per a ells i per als treballadors dels centres esportius”, indica el regidor “volem avançar però amb garanties” assenyala.

Prova d’això és que, tant la reobertura del pavelló municipal Bancaixa com el gimnàs de la piscina Yurema Requena compten, igual que la piscina del Termet, amb el certificat de conformitat emés per la Càtedra de l’Esport de la Universitat Politècnica de València que avala la reobertura segura d’estes instal·lacions esportives amb total garantia de compliment de la normativa de prevenció per la COVID-19.

- Publicitat -

Així, complint amb totes les mesures de prevenció sanitària, a partir del pròxim dilluns 29 de juny, es reobrin estes instal·lacions per als socis del SME majors de 14 anys. Tots ells disposaran d’una hora diària d’entrenament en el gimnàs de la piscina Yurema Requena i podran assistir a una oferta de més de 60 hores setmanals de classes dirigides que podran fer-les en el pavelló Bancaixa o bé en algun dels gimnasos amb els quals l’Ajuntament de Vila-real manté un conveni de col·laboració, de manera que els socis poden fer activitats dirigides durant la temporada esportiva, entre els mesos d’octubre a juny. Ara i, després de l’aprovació del Registre municipal d’iniciatives culturals i esportives, també podran assistir a estos gimnasos a l’estiu. En tots dos casos es necessitarà cita prèvia a través de la reserva de classes DeporSite o del telèfon habilitat pel Servei Municipal d’Esports 964 54 71 90.

També, amb cita prèvia, els socis del Servei Municipal d’Esports podran llogar durant una hora diària una pista de tennis, pàdel o esquaix en el Club de Tennis, obert de dilluns a divendres de 9.30 a 21.30 hores i dissabtes i diumenges de 9.30 a 19.30 hores.

- Publicitat -

Pel que respecta a instal·lacions a l’aire lliure, la Regidoria ha condicionat la pista de Bolos Serranos que podrà utilitzar-se pels jugadors de l’Associació Bolos Serranos i, a partir d’este divendres 26 de juny, es podrà realitzar activitat física en el workout del Termet, el Sport Point de la Ciutat Esportiva Municipal i de la Plana, l’exterior del Pavelló Bancaixa, la pista de skate i la pista d’hoquei de la Maiorasga.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,020FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià