Vila-real celebra la missa de Sant Pasqual a porta tancada

Ahir es va celebrar en la basílica de Sant Pasqual la missa amb motiu de la festivitat del sant, patró de Vila-real i de la Diòcesi de Segorbe-Castelló.

Seguint la normativa i recomanacions de les autoritats sanitàries, la missa s’ha celebrat a porta tancada. Ha oficiat l’eucaristia el bisbe, Casimiro López Llorente, acompanyat, entre d’altres, pel vicari general de la diòcesi, Javier Aparici, i el prior de la basílica Joaquín Guillamón.

Han assistit, en representació dels veïns i veïnes de la ciutat, l’alcalde, José Benlloch, i els regidors Héctor Folgado (PP), Domingo Vicent (Ciudadanos) e Irene Herrero (Vox). També, en representació de la Fundació Pro Monestir i Basílica de Sant Pasqual, han estat presents el president de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, Manuel Menero i Rafael Moner; a més de la mare abadessa, María Dolores Pérez, i les religioses clarisses del convent de Sant Pasqual.

La interpretació musical ha estat a càrrec de l’organista Augusto Belau, acompanyat pel tenor David Montolío. La missa ha estat retransmesa per quatre canals de televisió: Teve4, TV Onda, Medi TV i Segorbe TV.

Les floristeries locals P. Galindo, Menta d’Aigua, Milia Rosa, Ikebana, Floristeria Dori, Signia, la Caseta de Mariola i Centreflor han adornat la basílica per a l’ocasió.

L’alcalde, José Benlloch, ha agraït a tots la seua participació i col·laboració en esta celebració eucarística de la festivitat del patró i ha mostrat la seua confiança en què prompte la ciutat podrà tornar a retrobar-se amb les seues tradicions i tornar a celebrar les festes de Sant Pasqual.

CatalàEspañol