Vila-real suspén “totes les activitats previstes en espais tancats”

Davant l'agument de la incidència de covid-19, l'alcalde ha decidit suspendre totes les activitats previstes per als pròxims dies en espais tancats encara que, de moment, es mantenen les activitats exterior.

L’ajuntament de Vila-real ha informat este matí que “davant l’augment de la incidència de covid-19 a Vila-real i després de les mesures anuncies ahir per la Generalitat, l’alcalde de Vila-real acaba de decidir suspendre totes les activitats previstes per als pròxims dies en espais tancats. Es mantenen de moment les activitats exterior”.

La decisió arriba després d’uns dies fatídics pel que fa a les xifres de contagis per coronavirus a Vila-real i també després que l’ajuntament hagués de desmentir “fake news” aparegudes en xarxes socials que apuntaven inclús a un confinament de la ciutat i que va encendre els cementeris de veïns qüestionant alguns dels actes previstos que es mantenien.

Hores després, l’anunci del President de la Generalitat respecte a les noves restriccions, junt les últimes informacions sanitàries, precipitaven esta mesura respecta la qual el consisitori ha fet el següent comunicat:

“📣 Davant l’augment de casos de covid-19 a la ciutat i en coordinació amb la Conselleria de Sanitat, després de les mesures de restricció anunciades pel president de la Generalitat, Ximo Puig, l’Ajuntament de Vila-real anuncia:

🔴 La suspensió de totes les activitats programades per l’Ajuntament de Vila-real a partir de hui i durant tot el Nadal previstes en espais tancats o en els espais oberts que puguen donar lloc a aglomeracions i dificultats de control d’aforament i compliment dels protocols.

🔴 Es mantenen les activitats a l’exterior en les quals es puguen garantir les mesures de prevenció, sempre amb els protocols adequats i reforçant la vigilància policial, considerant que aquestes activitats a l’exterior són importants per a la dinamització econòmica, sempre controlant el risc.

🔴 La suspensió d’actes en espais tancats afecta a tots aquells organitzats per l’Ajuntament de Vila-real. En el cas de les activitats organitzades per altres entitats, l’Ajuntament recomanarà als promotors la suspensió de les mateixes.

🔴 L’alcalde està en permanent contacte amb els responsables de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública per si és necessari prendre mesures més estrictes.

🔴 Lamentem haver d’adoptar aquestes decisions però en aquest moment és important fer un esforç individual i col·lectiu per a que a partir del gener de 2021 puguem començar a veure una millora en la situació”

CatalanSpanish