21.7 C
Valencia

Vila-real entrega 50 tauletes amb connexió a internet per a facilitar l’educació a distància de famílies vulnerables

Estos dispositius s'entreguen a manera de préstec i els estudiants hauran de retornar-los en el moment en què es reprenguen les classes presencials.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Vila-real facilita el seguiment del curs escolar a distància per a alumnat en situació de vulnerabilitat amb el lliurament de 50 tauletes amb connexió a internet perquè aquests estudiants puguen continuar amb la seua formació a través de les noves tecnologies.

L’alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha indicat que el consistori porta ja diverses setmanes realitzant gestions per a disposar dels dispositius i “gràcies al conveni amb Huawei hem pogut comptar amb el material de manera ràpida”. Benlloch ha detallat que el consistori, que manté un contacte permanent amb els centres educatius de la ciutat, va detectar la necessitat d’aquestes tauletes per a famílies amb menys recursos “i immediatament vam fer les gestions per a posar-les a la seua disposició”.

La regidora d’Educació, Aida Beteta, apunta que “la Conselleria d’Educació ha fet arribar dispositius a alguns centres educatius de la ciutat, però els responsables de centres ens van fer saber que hi havia més estudiants amb necessitats i l’Ajuntament ha esmenat aquesta situació perquè l’alumnat puga completar el curs escolar a distància”.

La regidora ha explicat que, de la mà dels col·legis i instituts tant públics com concertats, s’ha fet un diagnòstic rigorós dels alumnes que precisen d’aquests recursos tecnològics per la seua situació de vulnerabilitat. De la mateixa manera, Beteta ha remarcat que, igual que les tauletes que ha entregat la Conselleria d’Educació, aquests dispositius s’entreguen a manera de préstec i els estudiants hauran de retornar-los en el moment en què es reprenguen les classes presencials. L’objectiu és que, posteriorment, aquestes tauletes es puguen utilitzar per a realitzar diferents projectes d’innovació educativa des de la Regidoria d’Educació.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià