27.3 C
Valencia

Vila-real treballa en la modernització de la xarxa d’aigua potable

L'empresa Facsa executa amb càrrec al contracte de gestió del servei un projecte per a completar la substitució de les antigues canonades de fibrociment per altres de polietilé en tota aquesta illa de la ciutat

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Vila-real continua amb el procés de renovació de canalitzacions d’aigua potable per a millorar i modernitzar la xarxa, amb càrrec al contracte de gestió del servei adjudicat a Facsa. Així, l’empresa ha escomés un nou projecte per a la substitució de part de la xarxa en un tram del carrer Furs de València que presentava problemes en tractar-se de “canonades antigues de fibrociment en les quals es produeixen fuites amb facilitat”, segons subratlla el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde.

Valverde ha estat supervisant els treballs, al costat de tècnics i responsables de Facsa; les obres se centren en un tram de 45 metres lineals del carrer Furs de València (entre els carrers Gamboa i Secretari Cantavella) i amb elles es completarà la substitució de tot el fibrociment d’aquesta illa de la ciutat per polietilé, un material que presenta major durabilitat i millor manteniment.

De la mateixa manera, l’edil ha explicat que els treballs també inclouen la instal·lació de vàlvules en diferents punts d’aquest tram de canalització amb la finalitat que “si es produeix qualsevol incidència o tall de subministrament, aquest afecte el menor nombre possible d’usuaris i cause les menors molèsties als residents de la zona”. Així mateix, amb els treballs de reposició de la zona afectada per les obres es millorarà també part de la vorera.

El cost del projecte ascendeix a 26.518 euros (IVA inclòs), que assumeix l’empresa Facsa amb càrrec al cànon de manteniment de la xarxa d’aigua potable.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,708FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València conclou els plans d’inundacions per als municipis amb risc màxim

Amb la incorporació de Benimuslem i Sollana, totes les localitats de menys de 5.000 habitants considerades de màxim risc compten ja amb un pla per a saber actuar en cas d'inundació.

Puig anuncia una paga extra per als sanitaris

També hi haurà una pròrroga de sis mesos dels contractes i més consultes obertes a la vesprada.

Borriana abona més de 200.000 euros de despeses extraordinàries a empreses i autònoms

També ha incrementat el finançament destinat als convenis de col·laboració amb entitats socials que han reforçat les ajudes pel coronavirus, i ha duplicat la partida d'ajudes socials.

L’Ajuntament ja ha pagat 454 ajudes als autònoms d’Onda per valor de 675.000 euros

El Pla Municipal d'Impuls als Autònoms suma un total d'un milió d'euros.

El dia 22 transport gratuït en Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus

Amb motiu d'esta celebració inclosa en la Setmana Europea de la Mobilitat, els transports autonòmics obrin les seues portes tot el dia.
- Advertisement -

: Valencià