6.4 C
Valencia

Vila-real treballa en la modernització de la xarxa d’aigua potable

L'empresa Facsa executa amb càrrec al contracte de gestió del servei un projecte per a completar la substitució de les antigues canonades de fibrociment per altres de polietilé en tota aquesta illa de la ciutat

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Vila-real continua amb el procés de renovació de canalitzacions d’aigua potable per a millorar i modernitzar la xarxa, amb càrrec al contracte de gestió del servei adjudicat a Facsa. Així, l’empresa ha escomés un nou projecte per a la substitució de part de la xarxa en un tram del carrer Furs de València que presentava problemes en tractar-se de “canonades antigues de fibrociment en les quals es produeixen fuites amb facilitat”, segons subratlla el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde.

Valverde ha estat supervisant els treballs, al costat de tècnics i responsables de Facsa; les obres se centren en un tram de 45 metres lineals del carrer Furs de València (entre els carrers Gamboa i Secretari Cantavella) i amb elles es completarà la substitució de tot el fibrociment d’aquesta illa de la ciutat per polietilé, un material que presenta major durabilitat i millor manteniment.

De la mateixa manera, l’edil ha explicat que els treballs també inclouen la instal·lació de vàlvules en diferents punts d’aquest tram de canalització amb la finalitat que “si es produeix qualsevol incidència o tall de subministrament, aquest afecte el menor nombre possible d’usuaris i cause les menors molèsties als residents de la zona”. Així mateix, amb els treballs de reposició de la zona afectada per les obres es millorarà també part de la vorera.

El cost del projecte ascendeix a 26.518 euros (IVA inclòs), que assumeix l’empresa Facsa amb càrrec al cànon de manteniment de la xarxa d’aigua potable.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,329FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià