Vilafamés protagonitza el vídeo de “Els pobles més bonics d’Espanya” a Fitur

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vilafamés, Lluís Torla i el regidor de Cultura, Longi Gil, que participen aquests dies a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, han destacat que les imatges dedicades a la localitat de la Plana Alta han integrat bona part de la producció que s’ha presentat a la incorporació de nou municipis espanyols a la xarxa de localitats amb encant. Des de l’Ajuntament s’ha treballat intensament perquè siga possible.
Vilafamés ha estat present a l’acte en què s’ha donat la benvinguda a noves localitats.
A més la població, amb els seus fullets i fotografies, també ha tingut presència destacada en els taulells de la Comunitat Valenciana i Castelló.
D’altra banda des de les regidories de Turisme i Cultura també s’està participant en diferents fòrums i trobades per posicionar la localitat i introduir novetats en la difusió del municipi, accions que es donaran a conèixer en dates pròximes.
Així mateix Torlà i Gil també ha mantingut trobades amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer. Cal recordar que Colomer ja ha visitat en dues ocasions Vilafamés per treballar activament en la promoció del municipi.

ValenciàEspañol