6.1 C
Valencia

Vilamarxant destina 88.703,92 euros en les ajudes al comerç per a pal·liar els efectes de la COVID-19

Vilamarxant convoca una nova edició del Concurs d'Aparadors Comercials Nadalencs.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Un total de 81 negocis de Vilamarxant han sigut els beneficiaris de les ajudes al comerç i professionals de l’Ajuntament per a pal·liar els efectes de la pandèmia provocada per la COVID-19. Divendres passat, 20 de novembre, es va fer pública la llista amb els negocis que es beneficiaran d’estes ajudes en les quals la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, ha invertit 88.703,92 euros.

Esta és la primera ocasió en la qual es destina una subvenció d’estes característiques i calat als comerços de Vilamarxant i que permetrà frenar les conseqüències derivades de la crisi sanitària que està vivint la societat.

Els comerços beneficiats, que rebran de manera immediata les ajudes concedides, podran presentar les factures justificatives de les despeses deduïbles en les bases fins a aconseguir l’import de 1.000 euros abans del 16 de desembre del present any.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant, ha valorat positivament el treball realitzat i que s’ha materialitzat en la creació d’estes subvencions per primera vegada en la història de l’administració local.

- Publicitat -

“Estem molt contents d’haver fet efectives estes ajudes en un breu espai de temps per a ajudar als negocis de la localitat que més ho necessiten. Sabem el moment que estan passant i volem posar el nostre granet d’arena per a fer que seguisquen amb la seua activitat al nostre poble”, ha explicat Sanchis.

Vilamarxant convoca una nova edició del Concurs d’Aparadors Comercials Nadalencs 

D’altra banda, fidel a la seua cita. Arriba una nova edició del Concurs d’Aparadors Comercials Nadalencs, que convoca l’Ajuntament de Vilamarxant a través de la Regidoria de Promoció Econòmica. Esta serà la dihuitena edició d’este certamen, que gaudeix de gran impacte en el municipi. De fet, en esta ocasió, s’ha fet un important esforç per a augmentar els premis per als comerços amb més esperit nadalenc.

- Publicitat -

Tots els establiments comercials de Vilamarxant tindran l’oportunitat de participar en este Concurs que, any rere any, inunda d’esperit nadalenc els carrers i establiments de la localitat del Camp de Túria. En esta ocasió, hi haurà un jurat, compost per professionals del disseny, la decoració i l’aparadorisme, que valorarà les diferents propostes i atorgarà els premis, que oscil·laran entre els 400 euros del primer classificat als 150 del quart.

Els interessats a participar hauran d’inscriure’s en el Registre General de l’Ajuntament abans de les 14 hores de l’11 de desembre. Els participants hauran de decorar els seus aparadors del 14 de desembre al 5 de gener i instal·lar en un lloc visible el distintiu del concurs facilitat per la Regidoria de Promoció Econòmica. Així mateix, cada participant haurà d’enviar la fotografia de l’aparador abans del 14 de desembre al correu [email protected] o al whatsapp 657 62 89 14.

El pròxim 11 de gener serà el moment en què el jurat farà pública la seua valoració en la qual avaluarà aspectes com la qualitat i harmonia; la modernitat, innovació, creativitat i originalitat; els motius utilitzats per a la decoració; la il·luminació usada per a aconseguir l’ambientació; i els productes utilitzats per als motius.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià