Vilamarxant suspén activitats i reforça les desinfeccions per l’augment de contagis

La policia local incrementarà els controls en les entrades al nucli urbà de Vilamarxant a conseqüència dels tancaments perimetrals dels pobles de Llíria i Cheste.

AVL

L’Ajuntament de Vilamarxant ha pres noves mesures per a continuar combatent la crisi sanitària de la COVID-19, que ha patit un empitjorament en les últimes jornades tant en l’àmbit municipi com autonòmic.

Així, la Corporació ha decidit suspendre les activitats de gimnàstica de les persones majors en el Multiús i del taller de costura, així com tancar el bar del Centre Club de Convivència en horari vespertí.

D’altra banda, l’equip de govern ha donat ordre d’incrementar les actuacions de desinfecció en el terme municipal per a mantenir higienitzats els carrers i racons de Vilamarxant.

D’esta forma, es realitzaran desinfeccions a peu amb sulfatadors en les zones més concorregudes com són els comerços, les places o àrees de servei, entre altres.

Finalment, la policia local incrementarà els controls en les entrades al nucli urbà de Vilamarxant a conseqüència dels tancaments perimetrals dels pobles de Llíria i Cheste, que estan tenint una elevada incidència de la COVID-19.

- Advertisement -
CatalanSpanish