12.5 C
Valencia

Vila-real obri la segona convocatòria d’ajudes municipals a l’escolarització infantil de 0 a 3 anys

Es destinen 60.000 euros i després de la publicació oficial en el BOP, s'obri ara un termini de 10 dies perquè les famílies interessades puguen sol·licitar les subvencions.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Les famílies de Vila-real amb fills menors de tres anys escolaritzats el curs passat a les escoles infantils de la ciutat podran beneficiar-se, un any més, de les ajudes municipals a l’escolarització infantil. El Butlletí Oficial de la Província i el web municipal publiquen hui la resolució d’Alcaldia que estableix les bases de la convocatòria, per a la qual es destinen 60.000 euros. Després de la publicació oficial, s’obri ara un termini de deu dies perquè les famílies interessades puguen sol·licitar les subvencions.

Els beneficiaris de les ajudes són totes les famílies amb xiquets i xiquetes menors de tres anys empadronats a Vila-real i inscrits en qualsevol de les escoles infantils situades a Vila-real i autoritzades este curs (Babisol, Bambilàndia, Caperucita Roja, 5 Sentits, El Solet -unitats de 0 a 1 any i unitats d’1 a 2 anys-, Kinder Park, L’Esquirol i Món de fades).

Per a cada menor escolaritzat en una d’estes escoles infantils es concedirà una ajuda, en pagament únic, de 123 euros. En el cas que el nombre de sol·licituds siga menor a les previstes es procedirà a redistribuir equitativament la resta entre totes les sol·licituds aprovades. La percepció d’estes ajudes és complementària a les beques concedides per la Conselleria d’Educació i qualsevol altra ajuda d’altres administracions.

Es tracta de la segona convocatòria de subvencions municipals a l’escolarització de 0 a 3 anys, després d’una primera edició en el curs 2018-2019. “L’educació és un dret fonamental dels xiquets que les administracions públiques hem de garantir en igualtat d’oportunitats. En el cas de l’escolarització infantil, a més, és clau per a afavorir la conciliació familiar. Per això, el govern municipal va llançar per primera vegada el curs passat estes ajudes que, malgrat les traves burocràtiques i les dificultats administratives i competencials, consolidem en esta segona edició. Una aposta clara i ferma de l’Ajuntament per l’educació i per la igualtat d’oportunitats”, valora la regidora d’Educació, Aida Beteta.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,555FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià