Campus Natura, una alternativa d’oci i atenció a persones amb capacitats diferents durant l’estiu a Vila-real

Les activitats es desenvolupen al Termet i al col·legi d’educació especial la Panderola

El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, i la regidora de Família, Rosario Royo, han acompanyat este estiu als usuaris del Campus Natura. El programa, promogut per l’àrea de Serveis Socials i gestionat per primera vegada a l’estiu per la Fundació Caixa Rural Vila-real, ofereix activitats lúdiques i educatives dirigides a persones amb capacitats diferents durant les vacances estivals. Les activitats es desenvolupen al Termet i al col·legi d’educació especial la Panderola.

Escorihuela, qui va visitar els alumnes, acompanyat del secretari general de la Fundació, Josep Ramos, ha destacat la importància d’este tipus de programes per afavorir l’atenció dels usuaris per professionals especialitzats durant les èpoques de vacances, a través d’activitats educatives, d’oci i integració que faciliten, a més, la conciliació de les famílies.

En la mateixa línia, Royo, qui va impulsar des de l’àrea de Família este programa fa alguns anys, destaca la consolidació i ampliació de la iniciativa, després de la recent adjudicació a la Fundació Caixa Rural Vila-real. El Campus Natura forma part dels programes d’atenció a menors durant les vacances escolars impulsats pel departament de Serveis Socials, juntament amb l’Aplec de Temps Lliure, tant a l’estiu com en Nadal i en Pasqua.CatalanSpanish