L’esport serà el protagonista en Pasqua a Vila-real amb quatre campus de bàsquet, handbol, futbol i hoquei

La Regidoria d’Esports juntament amb els clubs locals prepara per als dies 30 i 31 de març i 3, 4, 5 i 6 d’abril diferents tornejos i activitats, que tindran lloc en diferents espais esportius per a despertar l’afició per aquestes modalitats.

La Regidoria d’Esports de Vila-real col·labora en l’organització de diversos campus esportius que tindran lloc en els pròxims dies, aprofitant el període vacacional de Pasqua per a oferir activitats esportives als escolars.

La primera de les convocatòries serà el IV Torneig Andiamo Ciutat de Vila-real, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de març a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM). En total participaran 48 equips de 18 clubs de futbol arribats des de diferents punts de la Comunitat Valenciana i de Catalunya, que disputaran un total de 120 partits durant els dos dies en les categories de querubí, prebenjamí, benjamí de primer any, benjamí de segon any, aleví de primer any i aleví de segon any.

Així mateix, del 3 al 6 d’abril, el pavelló Bancaixa acollirà, de 9.00 a 13.30 hores, el campus de bàsquet que organitza el Vila-real Bàsquet Club per a xiquets de tres a 12 anys. A aquest se suma el campus d’handbol que se celebrarà els mateixos dies en el pavelló del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE), dirigit a xiquets de cinc a 12 anys i organitzat pel Club Handbol Vila-real. D’altra banda, els afeccionats al futbol també podran gaudir de campus de futbol Andiamo, organitzat pel mateix club, que tindrà lloc en la CEM els dies 3, 4, 5 i 6, en horari de 9.30 a 13.30 hores. A més, el Club Patí Ciutat de Vila-real prepara per als dies 3, 4 i 5 el seu campus d’hoquei línia, que es realitzarà en el pavelló Melilla, en horari de 10.00 a 13.00 hores.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, explica que “el Servei Municipal d’Esports (SME) col·labora amb totes aquestes iniciatives esportives que organitzen els clubs locals, posant a la seua disposició l’ampli ventall d’instal·lacions esportives de la ciutat perquè els més joves s’aficionen durant aquests dies a la pràctica esportiva i coneguen millor les diferents modalitats que es poden practicar”.

A més, destaca que “a banda d’oferir una alternativa a les famílies durant aquest període de dies sense classe, tenim a ple rendiment les nostres instal·lacions i seguim potenciant la nostra marca de Ciutat de la Salut i l’Esport entre aquells que ens visiten, ja que només entre el divendres i el dissabte rebrem en la ciutat a prop d’una vintena de clubs procedents de tota la Comunitat i de Catalunya”, conclou.

ValenciàEspañol