12 C
Valencia

El Ple aprova per unanimitat autoritzar a la Diputació per al control de plagues de mosquits a Vila-real

El Ple també ha aprovat el Pla d'Inclusió Social municipal i l'adhesió de la ciutat a la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, entre altres assumptes de l'ordre del dia

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat aquest matí per unanimitat concedir a la Diputació de Castelló l’autorització per al control i prevenció de plagues de mosquits en el terme municipal, concretament en zones de marjal, fluvials i rurals.

El Ple també ha aprovat el Pla d’Inclusió Social municipal i l’adhesió de la ciutat a la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, entre altres assumptes de l’ordre del dia.

- Publicitat -

“Per fi, la Diputació ha fet el que els municipis portem anys demanant, fins i tot en el cas de Vila-real acudint a la justícia, per a donar solució a una problemàtica que va arribar a convertir-se en una qüestió de salut pública, les plagues de mosquits. A Vila-real estem fent un important esforç en prevenció, amb l’aplicació de tractaments de manera contínua i un Pla integral que inclou xarrades formatives i coordinació amb diferents departaments i entitats. Però és imprescindible que la Diputació assumisca la seua tasca de coordinació supramunicipal en aquesta qüestió, per a garantir una major efectivitat”, valora la regidora de Sanitat, Silvia Gómez.

D’altra banda, el Ple ha aprovat la creació de la reserva dotacional educativa del Pius XII, necessària per a garantir la disponibilitat de terrenys en una hipotètica ampliació del centre, ja que la parcel·la destinada inicialment a aquest ús va ser modificada per a poder construir en el nou CRIS de la Fundació Déu. La reserva dotacional se situarà ara en una part de l’aparcament de l’avinguda Europa.

- Publicitat -

El Pla d’Inclusió Social i la incorporació de Vila-real a la Xarxa publica de serveis lingüístics valencians, que permetrà incrementar fins al doble la recepció de fons per a la promoció i normalització lingüística, a més de la cooperació amb altres municipis per a reduir costos i compartir experiències, són uns altres dels assumptes del debat plenari, que també ha aprovat per unanimitat una declaració institucional en suport a les caces tradicionals.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià