Vila-real informarà les aficions dels equips que s’enfronten al Villarreal CF sobre programació i esdeveniments

La Regidoria de Turisme de Vila-real treballa de manera conjunta amb l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF i el mateix Villarreal CF per a promocionar entre les aficions visitants el turisme i oci en la ciutat.

El regidor de l’àrea, Diego Vila, s’ha reunit amb el president de l’Agrupació de Penyes José Luis Alcón, així com amb el seu responsable de xarxes, Javier Centelles, i amb les responsables de Relacions Externes del Villarreal CF, Cristina Daudén i Paloma Masó, per a organitzar des d’aquest cap de setmana la iniciativa, que cada partit es personalitzarà per a l’equip visitant i els afeccionats desplaçats fins a la ciutat.

Aquest diumenge, a les 20.45 hores, el Villarreal CF s’enfrontarà a l’Estadi de la Ceràmica al Real Betis Balompié, per la qual cosa s’espera que nombrosos afeccionats sevillans es desplacen juntament amb el seu equip fins a Vila-real per a gaudir de l’encontre.

“En cada partit que se celebre a Vila-real prepararem un fullet en el qual es donarà la benvinguda a l’afició visitant i se’ls oferirà tota la informació de les activitats programades per al cap de setmana, amb la finalitat d’oferir-los una alternativa d’oci durant les hores que passen en la ciutat, perquè gaudisquen del turisme, la cultura i les possibilitats que Vila-real pot oferir-los”, afirma Vila.

En aquest cas, tal com indica l’edil, “són molt afortunats, ja que arriben coincidint amb la fira de Santa Caterina, per la qual cosa, a banda de la nostra gastronomia, podran gaudir d’aquesta Festa d’Interés Turístic Provincial, de la qual ja tenen informació des de fa alguns dies”.

Per a això, es treballarà juntament amb l’Agrupació de Penyes i amb el Villarreal CF, que seran els encarregats de fer arribar a l’afició i al mateix club visitant el fullet específic amb tota la informació que necessiten per a la seua visita a la ciutat.

En la proposta d’oci també es troben els principals telèfons d’interés que podrien necessitar els visitants i l’adreça web de l’Ajuntament de Vila-real, perquè accedisquen a ampliar la informació que se’ls ofereix sobre els esdeveniments programats.

“Sabem que moltes aficions es desplacen durant hores i arriben a la ciutat el mateix dia o alguns dies abans del partit i és per a nosaltres molt important, ja que la seua estada contribueix a generar economia”, explica Vila, “per la qual cosa volem que siguen conscients de tot el que aquesta ciutat pot oferir-los a tots els nivells i que, a més de gaudir de la trobada esportiva, ens coneguen i ho passen bé durant tota la seua visita”.

CatalanSpanish