Vila-real acompanya a la Mare de Déu de Gràcia a la seua ermita per a acomiadar les festes

Al parc d’Alaplana, el castell ha ficat el punt final a unes festes, inoblidables per als veïns de Vila-real, que ja esperen a les de l’any que ve, amb molta il·lusió

Publicitat

La imatge de la Mare de Déu de Gràcia ha tornat a la seua ermita, acompanyada per autoritats, reina i dames i veïns en una processó que marca el final dels 10 dies de festa que Vila-real dedicats a la patrona. La comitiva, presidida per l’alcalde, José Benlloch, ha partit de l’església arxiprestal, després de l’ofrena de la reina i dames de la ciutat.

Així, Vila-real posa fi a les seues festes patronals, després d’uns dies replets d’actes per a tots els públics, dels quals han pogut gaudir tant veïns com visitants.
Els actes religiosos en honor a la seua Patrona han començat esta vesprada a l’Església Arxiprestal, on ha tingut lloc l’ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia per part de la Reina i les Dames d’honor de la Ciutat. En finalitzar la imatge ha eixit en processó pels carrers de la Ciutat, cap a la seua ermita, realitzant diferents parades.
A les 19.45, la Plaça Major ha acollit l’actuació de l’Orquestra Mondragón, al finalitzar ha sigut el moment de la traca final de festes, des del temple de Sant Pasqual fins a l’Ajuntament, a continuació els correfocs a càrrec de Botafocs i de la xaranga Vakalenta per la plaça Major i diferents carrera han recorregut la ciutat.

PublicitatRovira  

Al parc d’Alaplana, el castell ha ficat el punt final a unes festes, inoblidables per als veïns de Vila-real, que ja esperen a les de l’any que ve, amb molta il·lusió.

PublicitatJuega Limpio Orihuela