23.9 C
Valencia

Vila-real acompanya a la Mare de Déu de Gràcia a la seua ermita per a acomiadar les festes

Al parc d’Alaplana, el castell ha ficat el punt final a unes festes, inoblidables per als veïns de Vila-real, que ja esperen a les de l’any que ve, amb molta il·lusió

- Publicitat -AVL

La imatge de la Mare de Déu de Gràcia ha tornat a la seua ermita, acompanyada per autoritats, reina i dames i veïns en una processó que marca el final dels 10 dies de festa que Vila-real dedicats a la patrona. La comitiva, presidida per l’alcalde, José Benlloch, ha partit de l’església arxiprestal, després de l’ofrena de la reina i dames de la ciutat.

Així, Vila-real posa fi a les seues festes patronals, després d’uns dies replets d’actes per a tots els públics, dels quals han pogut gaudir tant veïns com visitants.
Els actes religiosos en honor a la seua Patrona han començat esta vesprada a l’Església Arxiprestal, on ha tingut lloc l’ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia per part de la Reina i les Dames d’honor de la Ciutat. En finalitzar la imatge ha eixit en processó pels carrers de la Ciutat, cap a la seua ermita, realitzant diferents parades.
A les 19.45, la Plaça Major ha acollit l’actuació de l’Orquestra Mondragón, al finalitzar ha sigut el moment de la traca final de festes, des del temple de Sant Pasqual fins a l’Ajuntament, a continuació els correfocs a càrrec de Botafocs i de la xaranga Vakalenta per la plaça Major i diferents carrera han recorregut la ciutat.

Al parc d’Alaplana, el castell ha ficat el punt final a unes festes, inoblidables per als veïns de Vila-real, que ja esperen a les de l’any que ve, amb molta il·lusió.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,797FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Artistes fallers de Borriana se sumen a la iniciativa RegalaunNinot.com

Dos dels artistes fallers borrianencs amb més prestigi s’unixen a la plataforma web RegalaunNinot.com nascuda per ajudar al sector després de la crisi de la COVID-19

La Diputació celebrarà el 9 d’octubre amb el tret de cinc castells simultanis a Benicarló, Borriana, Vall d’Uixó, Almenara i Altura

Segons el president Martí, aquesta primera celebració oficial en la institució provincial del dia de la Comunitat Valenciana també vol ser un acte de suport al sector pirotècnic

Detectat un nou brot de covid-19 a Alzira per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 243 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Alfarp per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no)

El coronavirus continua en expansió a Castelló amb 5 brots més a la capital

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1493 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià