200 professionals participaran en la cinquena edició del Congrés Internacional de Futbol de Vila-real

La Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) serà escenari per cinqué any consecutiu del Congrés Internacional de Futbol, un esdeveniment en el qual es donaran cita 200 esportistes i que servirà, no solament per a parlar de futbol, sinó de diferents aspectes de l’esport en general.

Els regidors de Congressos i Esports, Diego Vila i Javier Serralvo, acompanyats per Manu Torres, com a responsable de l’empresa Pinosport, encarregada de l’organització de la trobada, han anunciat que la cita tindrà lloc els dies 26 i 27.

“Aquest congrés, que és un referent ja a Vila-real, atraurà 200 professionals que formaran i es formaran en la ciutat, potenciant les nostres marques de Ciutat de Congressos, Fires i Trobades i de Ciutat de l’Esport i la Salut”, explica Vila.

Per la seua banda, Torres ha indicat que “parlem d’un esdeveniment de primer nivell en l’àmbit esportiu que no només se centrarà en el futbol, sinó que està obert a qualsevol persona interessada en el món de l’esport, ja que sempre introduïm apartats sobre el treball grupal, en equips, la metodologia individual i molts altres conceptes”. “És un espai ideal per a formar-se i aprendre de tot i on, especialment, s’oferiran eines per a treballar amb xiquets en els col·legis, ja que Vila-real és una ciutat capdavantera en aquest sentit i creiem que serà molt interessant per als monitors i el personal que actualment treballa en l’àmbit”, assegura Torres.

L’edil d’Esports, d’altra banda, manifesta la satisfacció de l’Ajuntament de “comptar amb empreses com aquesta, que s’interessen a seguir fomentant una cosa tan important com l’esport, fent de Vila-real un referent”. “Esperem que la gent s’anime a venir a la nostra ciutat a formar-se i a conéixer tot el que l’organització ha preparat sobre pautes d’entrenament i altres propostes”, assenyala.

Els interessats poden informar-se i inscriure’s al web http://www.pinosportelite.com/, on trobaran el programa del congrés al complet. “Enguany no hem publicitat cap ponent a manera de reclam, ja que la trobada no només és futbol, és formació i entrenament, i per tant volem que els assistents vinguen amb la ment oberta i no pensant únicament que parlarem de futbol, parlarem sobre bones eines esportives i esperem que gaudisquen”, afig Torres.

Finalment, Serralvo, que ha animat els afeccionats a apuntar-se, ha destacat que “seguirem donant suport a aquesta iniciativa, ja que a més de complir amb els objectius marcats en les nostres marques de ciutat, porta el nom de Vila-real per tot el món”.

CatalanSpanish