2.000 veïns i veïnes es donen cita en la plaça del Llaurador per a celebrar el sopar de germanor de Vila-real

A aquest esdeveniment es van sumar diverses penyes i entitats socials.

128
Vidriera Ajuntament València

Vila-real encara la recta final de les Festes en honor a Sant Pasqual, en el seu últim cap de setmana. En aquesta jornada cal destacar el tancament de vaques, que es va celebrar a migdia i que es va recuperar després de molts anys. A l’esdeveniment taurí van arribar aficionats de tota la província, per a gaudir d’una carrera que va ser molt ràpida i sense incidents a destacar. Al finalitzar aquesta, es van exhibir els animals, que van aprofitar els ‘rodaors‘,

Els veïns de Vila-real i els aficionats taurins gaudiran hui de l’última jornada de bous al carrer dins de les Festes de Sant Pasqual, que exhibiran dos astats a la vesprada i després els mateixos s’embolaran a la nit.

A més, també es va celebrar el dinar de germanor de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, La Murà, en el restaurant Menfis, al que van assistir l’alcalde, José Benlloch i la regidora de Família, Rosario Royo, juntament amb altres representants municipals.

A la vesprada, el flamenc va ser el gran protagonista amb el ‘tardeo’, que va tindre lloc a la plaça major, amb les actuacions dels grups ‘Alhaire’ i Leo Molina i el seu grup, organitzat per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

Els més xiquets de la ciutat de 7 a 9 anys podran gaudir de l’activitat didàctica, ‘Nit al Museu’, realitzada a El Conventi, espai d’art, amb l’objectiu de celebrar el Dia Internacional de Museus.

Ja a la nit, va tindre lloc el 12é Sopar de germanor, en el que van participar 2.000 veïns i veïnes, organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana i la Junta de Festes, que enguany s’ha celebrat a la plaça del Llaurador. A aquest esdeveniment es van sumar diverses penyes i entitats socials.

Després del sopar va actuar el grup de ball de l’Associació de Veïns del barri de l’Hospital i l’orquestra ‘Grupo Revelación’.