La Joventut Carmelita de Vila-real organitza una desfilada solidària amb temàtica de Grease

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 17 al Centre de Congressos, Fires i Trobades a les 21.00 hores i està configurat com un híbrid entre musical i desfilada.

La Regidoria de Joventut ha tornat a col·laborar, un any més, amb la Joventut Carmelita (JuCar) de Vila-real en l’organització de la seua tradicional Desfilada solidària de moda, que ja va per l’edició número 18 i que se celebrarà el pròxim dia 17 de març al Centre de Congressos, Fires i Trobades, amb una nova ambientació basada en la pel·lícula musical mundialment coneguda ‘Grease’.

L’espectacle solidari se centra enguany a aconseguir la dotació de materials i mobiliari del dispensari mèdic Santa Teresita, en Anse-à-Pitre (Haití), per a millorar l’atenció sanitària i la salut de la població de la zona. El cost del projecte ascendeix a 43.200 euros, que serviran per a implementar una metodologia en salut preventiva mitjançant agents sanitaris i per a assegurar la disponibilitat de medicaments essencials.

En aquesta ocasió, els membres de la Joventut Carmelita oferiran un híbrid entre musical i desfilada ambientada en ‘Grease’. L’obertura de portes serà a les 20.00 hores i la desfilada començarà a les 21.00 hores. El preu de l’entrada (donatiu) és de quatre euros i els tiquets es poden aconseguir contactant amb l’associació o algun dels seus monitors, així com en els comerços que hi col·laboren i també directament en taquilla.

Com cada any, hi haurà barra solidària per a sopar o prendre un refresc i bingo en el descans, en el qual se sortejaran regals de les tendes col·laboradores. També hi haurà un lloc de samarretes solidàries de la desfilada.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, ha felicitat a l’associació, perquè “cada any se superen” i destaca el nivell de creativitat de l’agrupació, que “esperem que atraga un nombrós públic per a col·laborar amb una bona causa”.

ValenciàEspañol