‘El vot útil per a Vila-real és PSPV-PSOE’ de José Benlloch

Benlloch: "En els últims huit anys, hem començat a construir, junts, un camí que ens ha portat a ser una ciutat més moderna, oberta, dinàmica. Una Vila-real en positiu"

Els vila-realencs i vila-realenques decidim el diumenge que ve quin model de ciutat volem: una Vila-real viva, d’oportunitats, i que no deixa mai darrere ningú, dialogant i responsable; o tornar al passat d’una Vila-real apagada, d’un Ajuntament tancat i prepotent. Mirar al futur o tornar al passat de les il·legalitats, el balafiament i el segrest de l’Ajuntament.

En els últims huit anys, hem començat a construir, junts, un camí que ens ha portat a ser una ciutat més moderna, oberta, dinàmica. Una Vila-real en positiu. Hem gestionat l’Ajuntament de Vila-real en els pitjors moments de la història, en la major crisi i amb la pitjor herència possible, que ens ha costat més de 25 milions d’euros en sentències i altres empastres del PP. El que ve per davant és molt més positiu. La victòria del PSOE a Madrid i a València obri una oportunitat històrica de sintonia entre les tres administracions que no podem desaprofitar.

Rovira  

Però per aconseguir-ho, necessitem una majoria absoluta que garantisca l’estabilitat necessària en el govern municipal. Una majoria absoluta per a la qual, donada la dispersió del vot que es preveu, amb la concurrència de fins a set partits diferents, fa que siguen necessaris molts més vots per al PSOE que els que vam obtindre en 2015 si volem un govern municipal estable i amb garanties. En cas contrari, ens arrisquem a un embolic de partits, xantatges de formacions que no tenen projecte local o que els tres d’Andalusia s’ajunten per a portar-nos dècades arrere.

Ningú confiaria la seua salut a un metge sense experiència o condemnat per negligència. La salut de l’Ajuntament, de Vila-real, només la podem posar en mans de qui ha demostrat que és capaç de fer el diagnòstic, suturar les ferides i aplicar els tractaments necessaris per a començar a superar la malaltia. Però queda molt encara per fer, molts riscos damunt la taula i només el PSOE té l’equip, l’experiència i el projecte per a fer-los front.

Per tot això, demane a la ciutadania de Vila-real la seua confiança. Perquè no podem fer ni un pas enrere, perquè tenim per davant una oportunitat històrica de sintonia amb les altres administracions, perquè fan falta més vots que en 2015 per garantir l’estabilitat necessària per a poder seguir avançant. Per tot això i perquè per a nosaltres, com per a tu, Vila-real és lo primer, vota PSPV-PSOE.

PublicitatJuega Limpio Orihuela