domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vila-real+neta compta a un apartat en l’app municipal per a donar avisos i informar d’incidències

El pla d’acció Vila-real+neta continua avançant amb l’engegada d’un sistema telemàtic que servirà per a donar avisos a l’empresa de recollida de residus i, d’aquesta manera, contribuir a mantenir la ciutat més neta.

Al nou servei de repàs, que funciona des d’aquesta setmana, amb una furgoneta i tres operaris que informaran sobre la campanya i arreplegaran aquells residus que es troben en la via pública, se suma ara l’APP mòbil municipal, que incorpora un botó específic per a facilitar que els veïns puguen notificar de manera immediata les possibles incidències de neteja de la ciutat.

La regidora d’Innovació i Noves Tecnologies, Mónica Mañas, anima a qui encara no tinga l’aplicació mòbil municipal a descarregar-la de manera gratuïta en el seu mòbil o tableta a través de l’App Store o de Google Play, o mitjançant el web http://app.vila-real.es

“Com sempre, el funcionament és molt fàcil i intuïtiu, ja que els usuaris no tindran més que prémer la icona Vila-real+neta i dins seleccionar la incidència o servei desitjat en un desplegable amb diverses categories i, si escau, explicar breument què necessiten. Tot seguit, només hauran de prémer la tecla Enviar i s’engegarà el servei de neteja”, explica. L’aplicació ofereix també la possibilitat d’enviar una fotografia de la incidència detectada.
A més d’aquesta possibilitat, els usuaris que ho necessiten també tenen a la seua disposició el telèfon del servei gratuït de recollida de voluminosos: 964 536 761.

Una iniciativa que funciona des de fa anys en la ciutat i que simplifica el fet de desfer-se de qualsevol mobiliari domèstic a qui no té possibilitat de portar-ho a l’Ecoparc.

“L’app és una eina al servei de la ciutadania, per a facilitar-los la comunicació amb l’Ajuntament i l’accés a tota la informació municipal. Amb aquest objectiu, i tenint en compte la prioritat que per a l’equip de govern suposa garantir la imatge i neteja de la ciutat, posem una vegada més la tecnologia a disposició dels veïns per a, entre tots, treballar perquè Vila-real siga una ciutat de primera, també en neteja”, conclou.

Últimas noticias

Contenido relacionado