L’Ajuntament de Vila-real duplicarà el contracte de neteja dels centres educatius

L'alcalde, José Benlloch, es reunirà la setmana que ve amb els directors de les escoles per a traslladar-los les gestions del consistori en la nova plica del servei, per a la qual es reserva quasi un milió d'euros.

513

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, mantindrà la setmana que ve una reunió amb els directors i directores dels col·legis de la ciutat per a traslladar-los les gestions que està duent a terme el consistori per a millorar la neteja en els centres docents. Amb aquest objectiu, la nova plica del servei suposarà pràcticament duplicar el contracte, amb una dotació de quasi un milió d’euros.

“Som conscients dels problemes que hi ha hagut en els centres docents amb els temes de neteja i estem treballant per donar resposta, al més prompte possible, a la situació”, assenyala l’alcalde. Una de les principals mesures serà la renovació del contracte de neteja en els col·legis, per a la qual cosa s’està treballant en una nova plica que eixirà a licitació una vegada entren en vigor els nous pressupostos. Per a açò, els comptes municipals reservaran 942.550 euros, enfront dels 535.080 euros del contracte vigent.

“Quasi el doble d’inversió per a fer front a un problema que ens preocupa, perquè l’estat dels centres docents reverteix també en la qualitat educativa i aquest equip de govern no s’escatimarà esforços perquè els nostres xiquets i xiquetes reben una educació pública, universal, gratuïta i en condicions òptimes. Eixe ha sigut sempre el nostre compromís”, agrega Benlloch, qui ha volgut també agrair als directors dels col·legis i a la comunitat educativa local la “comprensió” i “paciència” davant les dificultats dels últims mesos.

“Hem passat un any molt complicat, amb la pesada llosa de l’herència del Partit Popular sobre la ciutat, però, igual que estem fent en el pla Vila-real + neta, l’estat dels nostres col·legis és també una de les nostres principals prioritats”, conclou Benlloch.