Vila-real tanca la piscina Aigua-salut per una avaria

Concretament per la baixada de la temperatura de l'aigua.

L’Ajuntament de Vila-real mitjançant el Servei Municipal d’Esports ha informat d’una avaria en la maquinària de la piscina Aigua-salut, que ha obligat a tancar les instal·lacions per la baixada de la temperatura de l’aigua.

Després de detectar la fallada, s’ha procedit a reparar el bescanviador de plaques i a substituir la bomba recirculadora i la previsió és que la temperatura de l’aigua torne a ser òptima este pròxim dilluns. L’SME ha informat a tots els usuaris de la piscina Aigua-salut de la suspensió de les activitats previstes per a estos dies i s’espera que el dilluns puguen reobrir-se les instal·lacions amb normalitat.

D’altra banda, en la piscina Yurema Requena també s’ha produït una fallada tècnica que ha fet baixar diversos graus la temperatura de l’aigua, encara que en este cas la temperatura s’ha mantingut dins del rang permés, per la qual cosa la instal·lació no s’ha tancat sinó que únicament s’ha informat els usuaris de la incidència perquè en prengueu coneixement. La previsió és que la temperatura de l’aigua siga òptima el diumenge. 

CatalanSpanish