28.3 C
Valencia

Vila-real activa un pla digital d’esport i salut a casa durant l’estat d’alarma pel coronavirus

L’SME posarà a la disposició dels socis una aplicació amb classes virtuals i oferirà a tota la ciutadania una programació de rutines i altres continguts propis que permeten als veïns mantindre hàbits saludables durant el confinament.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Vila-real ha començat ja a habilitar fórmules per a posar a la disposició de la ciutadania continguts audiovisuals d’esport i salut que permeten als veïns i veïnes realitzar exercici físic i mantindre hàbits saludables durant el període de confinament decretat per la crisi sanitària de la COVID-19.

El pla digital d’esport i salut a casa, coordinat pel Servei Municipal d’Esports, es desenvoluparà a través de tres programes de continguts audiovisuals amb els quals, utilitzant les noves tecnologies i la televisió, “volem arribar a tota la ciutadania perquè, en la mesura que siga possible, puguen mantindre les seues rutines d’activitat física i contribuir també al fet que esta situació no passe factura als hàbits saludables que, gràcies a la nostra aposta per la salut i l’esport, hem aconseguit generar durant estos anys”, ha apuntat l’alcalde, José Benlloch.

“A causa d’esta situació d’emergència nacional i per a frenar l’expansió del coronavirus, hem hagut de tancar totes les nostres instal·lacions esportives i suspendre totes les activitats que es desenvolupaven per part del Servei Municipal d’Esports, però no ens hem resignat i, gràcies al treball dels responsables i tècnics de l’àrea d’Esports, estem ultimant este pla que activarem en els pròxims dies i que no sols estarà disponible a través de la web del Servei Municipal d’Esports, sinó que l’objectiu és que els continguts es puguen emetre també a través d’altres plataformes com la televisió”, ha detallat el primer edil.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ha explicat que, gràcies a l’empresa concessionària d’activitats esportives Ebone, s’activarà una aplicació de classes virtuals i exercicis complementaris a la qual podran accedir els usuaris del Servei Municipal d’Esports. Este serà l’únic contingut que estarà limitat únicament als socis, ja que, d’altra banda, en la pàgina web de l’SME estarà a la disposició de tota la ciutadania una planificació setmanal de rutines esportives similars a les que s’ofereixen en el servei, amb recomanacions de continguts que ja estan disponibles en la xarxa però que no són propis de l’SME.

“El tercer dels programes consistirà en l’elaboració de continguts propis, per part dels tècnics i monitors de l’SME, amb la idea que siguen accessibles a tota la ciutadania, per a això estem treballant perquè puguen difondre’s també en televisió, a més d’estar disponibles en la xarxa”, ha subratllat Serralvo.

A més, l’equip de govern treballa ja amb altres departaments municipals per a estendre esta iniciativa a altres àrees i oferir així mateix continguts de tipus cultural, educatiu o fins i tot de caràcter empresarial mentre dure l’actual situació d’estat d’alarma que impedeix la realització d’activitats grupals com a classes, conferències, espectacles teatrals o musicals, etc.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià