La Fira de Rebaixes pren el relleu a la Fira de Nadal els caps de setmana de l’11 al 27 de gener

Vila-real tornarà a comptar, des del divendres 11 i fins al 27 de gener, amb una fira d’atraccions per a la promoció del comerç local en l’època de rebaixes.

La fira, que s’instal·larà al jardí de Jaume I, estarà operativa només els caps de setmana (divendres, dissabtes i diumenges de gener) i distribuirà entre els comerços de la ciutat 8.000 tiquets amb descomptes per a les atraccions. La iniciativa està impulsada per la Regidoria d’Economia, en col·laboració amb la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) i l’Associació de Firaires de Vila-real (Afevil).

“Després de l’excel·lent acollida de la Fira de Nadal, a penes sense respir, tornem a posar en marxa una nova iniciativa encaminada a afavorir el consum en els comerços locals i dinamitzar la ciutat. Per a això, de nou comptem amb la col·laboració inestimable d’Afevil i Ucovi”, valora el regidor d’Economia, Xavier Ochando.

“L’objectiu és mantindre el nivell comercial de la campanya nadalenca que deixem arrere i aprofitar l’època de rebaixes per a continuar potenciant el nostre comerç i exercint de pol d’atracció a veïns d’altres poblacions que puguen vindre a Vila-real a fer les seues compres i aprofitar els descomptes d’aquesta campanya, al mateix temps que gaudeixen d’un dia de diversió en família en les atraccions de la fira”, argumenta.

La campanya consisteix en el repartiment de més de 8.000 tiquets de descomptes per a les atraccions entre els comerços de Vila-real, perquè els distribuïsquen entre els seus clients per cada compra que realitzen.

Cada tiquet permet l’accés a les atraccions per un preu de només 1 euro. “És una forma molt interessant de premiar la fidelitat d’aquelles persones, tant de Vila-real com de fora, que opten pel comerç de la nostra ciutat”, explica el responsable d’Economia, qui valora també la consolidació de la campanya, després dels resultats de les dues primeres edicions. L’acció va dirigida a tots els comerços de la localitat, encara que no siguen socis d’Ucovi, que poden replegar els tiquets a les oficines de l’associació del carrer del Doctor Font, 10.

També igual que en les anteriors convocatòries, la fira de rebaixes no abandona el seu vessant solidari. La Regidoria de Serveis Socials ha reservat també tiquets per a distribuir entre les entitats socials, perquè els facen arribar a les famílies amb menys recursos. “Sempre que organitzem aquest tipus d’activitats, ens coordinem amb les entitats socials de la ciutat, perquè puguen arribar a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat, amb independència de la situació familiar”, recorda el regidor de l’àrea, Álvaro Escorihuela.

Trasllat del mercat ambulant
D’altra banda, el mercat ambulant que s’instal·la habitualment els dissabtes en la plaça Major es traslladarà demà al carrer Hospital, amb motiu del muntatge de les estructures per a la recepció dels Reis Mags en la plaça Major, després de la Cavalcada de Reis del dissabte, organitzada per la Joventut Antoniana amb la col·laboració de l’Ajuntament.

CatalanSpanish