7:52 am - Sunday, 31 May 2020

Vila-real incorporarà 4,3 milions de romanents al pressupost

- Publicidad -Reciplasa

L’equip de govern celebrarà un Ple extraordinari per a aprovar aquesta modificació de crèdits, fruit de la bona gestió, que permetrà suplementar partides de forma previsora per a treballar amb garanties durant tot l’any

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El pressupost de 2019 de l’Ajuntament de Vila-real comptarà aviat amb 4,3 milions d’euros més, procedents dels romanents de 2018, aconseguits gràcies a l’esforç i la “gestió prudent i responsable de l’equip de govern”. Així ho ha anunciat el portaveu, Javier Serralvo, que ha explicat que en breus se celebrarà un ple extraordinari per a realitzar una modificació de crèdits que servirà per a suplementar les diferents partides.

“Malgrat les dificultats que patim cada any, aquesta liquidació del 2018 posa de manifest que s’han fet les coses bé, com així corroboren els informes, i per això podrem afegir aquests romanents al pressupost actual, amb l’objectiu que el 2019 quede més complet”, explica. En aquest sentit, Serralvo apunta a la quantitat total, huit milions, dels quals una part es destinen a obligacions pendents de 2018 i la resta, 4,3 milions s’incorporen a les diferents partides per a treballar amb major comoditat i dur a terme inversions fins a final d’any”.

Així, recorda que “encara que al maig hi haja eleccions, nosaltres no farem com el PP en 2011, que ho va deixar esgotat sense tindre en compte que encara queda mig any en què continuar gestionant i pagant”.

Per això, l’edil posa com a exemple els 432.000 euros que es reservaran ja per a la productivitat dels funcionaris, després d’acordar el seu pagament cada sis mesos, en lloc d’una vegada a l’any. També s’afigen 30.000 euros per al control del trànsit, Protecció Civil, vies públiques, cementeri (amb 70.000 euros), Termet, medi ambient, parcs i jardins o foment de l’ocupació, amb 104.000 euros per a diferents programes.

A més, s’implementen 200.000 euros per al manteniment i neteja de centres educatius i quantitats diverses per a biblioteques, arxiu, serveis culturals, Joventut (80.000 euros), Tradicions (que compta amb un conveni nou per a l’agrupació Virgen de Gracia, amb 11.000 euros), Patrimoni (100.000 euros per al cor de Sant Pasqual) o per a Festes: s’afigen 356.000 euros per a tindre cobertes ja les festes de setembre i que “independentment de qui governe, que no es trobe que no hi ha ni un duro per a festes, com va ocórrer en 2011”.

Per a Esports s’afigen 450.000 euros per a instal·lacions esportives i 175.000 per a la promoció i foment de l’Esport. Altres 30.000 euros es destinaran a fer més accessibles les parades d’autobús, 200.000 euros s’incorporen als camins rurals –completant així els 500.000 euros promesos-, 100.000 euros per a informàtica, 323.000 euros per a Serveis Socials, concretament per a convenis amb ONG i entitats diverses i 400.000 euros per a comunicació. “Són xicotets gestos que donaran molt de si i que són fruit de la bona gestió i la responsabilitat amb la qual treballem”, conclou.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià