La IV Tamborada de la dona convoca a 125 dones i xiquetes de la província el dissabte a Vila-real

Vila-real celebrarà dissabte que ve, 23 d’abril, la IV Tamborada de la Dona. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real i la Regidoria de Turisme, tindrà lloc a la plaça Major a partir de les 18.00 hores, on s’espera que es concentren un total de 125 dones i xiquetes procedents de 17 bandes, tant de Vila-real com d’altres municipis de Castelló.

En concret, les participants, a més de formar part de diferents entitats de Vila-real, arribaran des de Viver, Moncofa, les Coves de Vinromà, la Vall d’Uixó, Borriana, Betxí, Benicàssim, Benicarló, Tales i el Port de Sagunt.

Totes elles estaran capitanejades en aquesta ocasió per Ainara Moreno, la jove vila-realenca guanyadora del premi Miss España Plus Size, qui serà l’encarregada de donar el toc d’inici de la tamborada local.

“El baluern dels tambors és un dels sons més característics de la Setmana Santa de Vila-real, declarada d’Interés Turístic Provincial, gràcies a les activitats promogudes i desenvolupades per l’Associació Cultural de Bombos i Tambors. Des de fa només quatre anys, a la programació prèvia a la Setmana Santa hem incorporat, a més, aquest esdeveniment singular que posa de manifest el paper de les dones en la nostra Setmana Santa; un paper al qual contribuïm, d’aquesta manera, a donar visibilitat en un esdeveniment que ja està plenament consolidat en la programació”, conclou.

CatalanSpanish