Vila-real reforça el suport al comerç local i incrementa fins als 25.000 euros el conveni anual amb Ucovi

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, es reuneix amb els representants de la Unió de Comerç de Vila-real per a fer balanç de les activitats de 2018 i encarar la programació actual

El regidor d’Economia, Xavi Ochando, s’ha reunit amb el president de la Unió de Comerços de Vila-real, Paco Arrufat, i representants de l’entitat per a fer balanç de les activitats realitzades i preparar futures actuacions, en el marc del conveni entre l’Ajuntament i l’associació. L’acord de col·laboració amb el comerç local s’incrementarà enguany en 5.000 euros més, fins a arribar a la xifra de 25.000 euros.

“El comerç local és fonamental per al teixit socioeconòmic de Vila-real. Amb les seues accions i campanyes, Ucovi treballa per a vertebrar i impulsar el comerç vila-realenc en sectors d’activitat molt diversos, amb campanyes de descomptes i fidelització, accions de dinamització, fires i iniciatives innovadores com el Joc de Vila-real. L’Ajuntament de Vila-real sempre hem estat al costat del nostre comerç i ho volem seguir estant. Per això, enguany reforcem encara més la col·laboració amb Ucovi, en el marc de l’aliança amb la societat, amb un nou conveni de 25.000 euros”, explica Ochando.

El balanç d’activitats i campanyes del conveni de 2018 inclou accions com la Fira de Nadal o la Fira d’Atraccions, per atraure clients al comerç aprofitant els descomptes de la campanya de rebaixes. La Fira Outlet dels productes d’hivern, la Vila-real FashionNight, oferint als carrers comercials de Vila-real música, desfilades i activitats infantils entre altres; el Black Fridayo Savethedate, la fira de bodes i comunions del comerç local, són altres de les accions que s’hi ha desenvolupa durant 2018.

Per a enguany, l’associació de comerciants de Vila-real prepara noves activitats, com ara la campanya de Sant Valentí una nova edició de la Fira Outlet (4 de març). A l’extensa programació d’activitats anual se suma l’aposta tant de la Regidoria d’Economia com d’Ucovi per altres accions com la targeta de fidelització I+, la formació específica per a comerç i l’impuls a la plataforma de comerç electrònic Vilatenda, en col·laboració amb Efecte Vila-real.CatalanSpanish