El Villarreal CF va pagar a Urdangarían 690.000 € per un informe de 12 folis copiat d’internet

S'estima, segons el sumari del cas, que Nóos va arribar a cobrar més de 20 milions d'euros, dels quals uns 13 milions corresponen a pagaments realitzats per entitats privades

El Villarreal CF va pagar 690.000 a Iñaki Urdangarin per un informe de 12 folis, un còpia i pega tret d’internet, segons consta en el sumari del cas Palma Arena.

Una de les ‘víctimes’ de l’Institut Nóos va ser el Villarreal CF, l’entitat presidida per Fernando Roig va pagar quasi 700.000 euros al marit de la infanta Cristina per un informe. Onze folis sobre patrocinis esportius i publicitat en els estadis que, per a més inri, el soci d’Urdangarin, Diego Torres, no es va molestar a elaborar. Va copiar i va pegar el contingut de diferents fonts que es poden trobar en la xarxa.

PublicitatAVL

Però el Villarreal no va ser l’única entitat que va contractar els serveis de Nóos, sota la influència que tant Urdangarin com la infanta Cristina venien amb la Casa Reial. Altres entitats com el BBVA també van donar diners a Urdangarin i el seu soci. En el cas del banc, una de les entitats més importants de l’Ibex 35, el director general de Comunicació, Javier Ayuso, va donar 116.000 euros a Nóos perquè elaborara un informe sobre patrocinis esportius del banc.

S’estima, segons el sumari del cas, que Nóos va arribar a cobrar més de 20 milions d’euros, dels quals uns 13 milions corresponen a pagaments realitzats per entitats privades, mentre que els set restants van eixir de les arques públiques dels governs de Balears, València o Catalunya, entre altres.

Esta publicació està disponible en : Valencià