La Jornada Vilaemprén torna a Vila-real amb la seua quarta edició per als més joves

La Biblioteca Universitària del Coneixement acollirà el 16 de març la sessió, en la qual els joves participants exposaran la seua experiència, es parlarà sobre casos d’èxit i hi haurà conferències i el lliurament dels premis del concurs ‘Elevator Pitch’.

621

La Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) tornarà a acollir el pròxim 16 de març la Jornada Vilaemprén, que celebra la seua quarta edició amb un nou format i amb el comiat de 14 dels 55 beneficiaris dels programes Avalem Joves+ de la Generalitat.

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha presentat l’esdeveniment, que comptarà amb el suport d’entitats com la Cambra de Comerç de Castelló, la Fundació Globalis, el Pacte per la Ceràmica, el CEEI, Efecte Vila-real o Adavi, que durant tota la jornada assessoraran en els seus estands a qui ho necessite.

“La nostra pionera Vilabeca ha evolucionat al programa Avalem Joves i gràcies al suport de la Generalitat Valenciana, el Servef i el Fons Social Europeu hem pogut contractar 55 joves qualificats que necessitaven demostrar el seu talent i que se’ls donara una oportunitat”, indica. D’aquesta manera, 14 dels beneficiaris, seleccionats per a set mesos de pràctiques dins del programa EMCUJU, finalitzaran la seua estada a l’Ajuntament, “on han adquirit una primera experiència laboral, a més de formar-se per a potenciar les seues habilitats professionals i personals, gràcies a la col·laboració de GmajúsculaGlobalis i la Cambra de Comerç, que els ha oferit cursos molt potents”.

Tal com remarca l’edil, l’objectiu de la jornada és promoure i activar els joves professionals de la ciutat, ja que “és un esdeveniment obert i participatiu”.

La sessió començarà a les 9.30 hores i mitja hora després tindrà lloc la master class del consultor expert internacional en Pragmàtica de la Comunicació Enric Lladó, sota el títol ‘Troba el teu treball perfecte’. Després de la pausa, en la qual col·laboraran els alumnes del programa de formació i ocupació T’Avalem, se celebrarà una taula redona, protagonitzada per joves que han passat per l’anterior programa Vilabeca, que mostraran casos d’èxit, i es presentaran les experiències i l’evolució professional dels participants d’Avalem Joves. Tot seguit es lliuraran els diplomes a tots.

A les 16.00 hores es reprendrà la jornada, amb el lliurament de premis del concurs Vilaemprén Elevator Pitch, que ofereix un minut perquè qui ho desitge que puga exposar el seu projecte innovador, prèvia inscripció, i un jurat, a més del públic, decidiran qui són els premiats en les diferents categories. Hi haurà un guardó al Millor Professional Junior, per a la millor presentació personal; el premi Innova Vila-real, a la millor idea per a la ciutat, i el premi Empresa Juny, a la millor jove empresa.

La clausura serà a càrrec del tècnic superior en activitats físic-esportives de Vila-real Abel García Arcas, que oferirà el taller Emprendre amb flexibilitat.

“Esperem que siga un nou èxit i que la gent s’anime a assistir a aquest esdeveniment gratuït, per al qual caldrà inscriure’s”, assenyala l’edil.
Més informació i consultes en jornadavilaempren@gmail.com, en la web https://vilaempren.com/ i en https://vilaempren.com/inscripcions/ i cridant als telèfons 655 809 933 i en el 964 536 101.