18.9 C
Valencia

La Vilavella reclama a Sanitat que encara no s’ha facilitat informació per municipis tal com va prometre Ximo Puig

Mari Carmen Navarro demana al President de la Generalitat que complisca amb el que va anunciar el passat 8 d'abril perquè els ajuntaments puguen ajudar als veïns infectats.

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de la Vilavella Mari Carmen Navarro, ha denunciat este matí que la Conselleria de Sanitat “continua sense informar-nos sobre el nombre de casos per Coronavirus a la Vilavella, a pesar que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es va comprometre a facilitar esta informació per municipis la setmana passada en els mitjans de comunicació”, ha manifestat Navarro. I és que tal com ha destacat la primera edil “l’única informació que coneixem fins ara és per departaments, per la qual cosa més d’un mes després que es decretara l’estat d’alarma, seguim sense saber quants vilavellers s’han vist afectats per esta malaltia, a pesar que ja ho havíem sol·licitat per setmanes arrere”.

Navarro ha insistit en la importància d’esta informació: “si no disposem d’esta informació, estem lligats de peus i mans per a ajudar a les persones afectades i amb això posem en risc a tot el municipi”. Així mateix l’Ajuntament reclama més transparència a la Conselleria de Sanitat i assegura que “no és digne que es continue negant una informació quan es va anunciar fa setmanes que se’ns anava a facilitar”.

D’altra banda Navarro ha reclamat a la Conselleria que “compartisca amb les administracions locals tota la informació necessària per a véncer la propagació del virus, com si estan fent altres Comunitats Autònomes”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià