miércoles, 24 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El Villarreal CF exhibeix la seua millor versió i supera al Getafe

A més, encadena la seua quarta victòria consecutiva entre LaLiga i l'Europa League.

El Villarreal CF es va fer gran i va traure a relluir el seu gen guanyador en el Coliseum Alfonso Pérez, on va donar una autèntica exhibició de futbol i va véncer a un Getafe que es va veure superat en totes les facetes del joc. El conjunt d’Unai Emery carbura cada vegada millor i ja sap el que és véncer a domicili en LaLiga. A més, encadena la seua quarta victòria consecutiva entre LaLiga i l’Europa League.

El tècnic groc va apostar per un onze molt recognoscible en el Coliseum Alfonso Pérez. Onze espanyols i sis jugadors formats en la Pedrera Grogueta per a enfrontar-se al Getafe CF: S. Asenjo; Mario Gaspar, R. Albiol, Pau Torres, A. Pedraza; Iborra, Parejo, M. Trigueros, Moi Gómez; Gerard i Paco Alcácer.

Els primers compassos del partit van ser una autèntica bogeria. Després de deu minuts d’absolut domini groc, el Villarreal va obrir el marcador amb un fabulós gol a tres tocs. Dani Parejo va executar una fabulosa passada llarga per a Mario Gaspar, que va cedir a un toc amb la testa per a Paco Alcácer. El killer ‘groguet’ va controlar amb el pit i va superar amb una excel·lent definició a David Soria.

La resposta del Getafe no va tardar a arribar. Només cinc minuts després, Mauro Arambarri va empalmar un fort tret llunyà que va acabar colant-se per tota l’esquadra de l’arc defensat per Sergio Asenjo. Imparable per al meta palentí.

Malgrat rebre semblant pitxer d’aigua freda, el Villarreal, com ja va fer davant el Qarabag, va signar una reacció de pel·lícula. En la jugada immediatament posterior al gol local, el Submarí va tornar a avançar-se en el marcador per mediació de Trigueros, que va rematar a la xarxa una fabulosa pilota cedida per Moi Gómez, després d’una combinació a l’interior de l’àrea del migcampista alacantí amb Paco Alcácer.

Amb 1-2 en l’electrònic, el Villarreal va administrar l’avantatge amb molt de criteri a través de la possessió. Paco Alcácer va poder ampliar la renda amb un tret creuat que va detenir Soria poc abans del descans.

La segona meitat va exigir la versió més competitiva del Villarreal. Després d’una bona arrencada del Getafe, el Villarreal va saber resistir els atacs azulones i aprofitar la seua oportunitat de marcar el tercer gol. Amb un xut incontestable, Gerard va afusellar a Soria, després d’un subtil i efectiu passe de Paco Alcácer dins de l’àrea.

En els últims minuts, l’equip d’Unai Emery va saber defensar i frenar amb èxit les escomeses locals. En el minut 82, el col·legiat va anul·lar el que haguera significat el quart gol de la vesprada per al Submarí. Ni tan sols es va trobar a faltar. Per a aquell moment, el Villarreal tenia en triomf en lloc segur. Exhibició de talent i gen competitiu dels ‘groguets’, que es van adjudicar una importantíssima i valuosa victòria en la seua visita a Getafe.

Fitxa tècnica

Getafe CF: David Soria; Cabaco (Ángel, m. 31), Djene, Chema R., Nyom; Maksimovic, M. Arambarri, Timor (Mollejo, m. 45), Cucurella; Cucho i Ünal (Jaime Mata, m. 45).

Villarreal CF: S. Asenjo; Mario Gaspar, R. Albiol, Pau Torres, A. Pedraza; Iborra, Parejo (Coquelin, m. 73), M. Trigueros, Moi Gómez (Estupiñán, m. 85); Gerard (Take, m. 85) i Paco Alcácer (Bacca, m. 73).

Gols: 0-1. Min 11: Paco Alcácer. 1-1. Min. 16: M. Arambarri. 1-2. Min. 17: M. Trigueros. 1-3. Min. 62: Gerard.

Àrbitre: Munuera Montero (Comité andalús). Va amonestar als locals Timor, Chema i Maksimovic, així com als visitants Moi Gómez, Iborra, Trigueros i Pedraza.

Incidències: Partit entre el Getafe CF i el Villarreal CF corresponent a la jornada 9 de LaLiga celebrat en el Coliseum Alfonso Pérez.