Vinaròs sofreix l’abandó com a destinació turística

Vinaròs torna a baixar posicions en el baròmetre turístic de la Generalitat davant la inacció del tripartit. Des de la cinquena a la huitena possició.

Un total de 222 persones, entre operadors, coordinadors i supervisors, atendran aquests dies les trucades de emergència.
Publicitat

L’IX baròmetre de xarxes socials de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana elaborat pel INVAT-TUR, Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, “ha posat en relleu que Vinaròs segueix descendint i cau ja fins a la vuitena posició entre les ciutats de la província de Castelló”, Fernández.

Elísabet Fernández, regidora del PP de Vinaròs, recordava que “l’any 2014 Vinaròs ocupava la cinquena posició entre les poblacions de la província en presència en xarxes socials i més concretament en Facebook. Fa sis mesos denunciem que d’aqueixa cinquena plaça s’havia descendit a la setena i ara amb el nou baròmetre som ja els vuitens”.

PublicitatRovira  

Fernández assenyalava que “es confirma el greu pas arrere que en matèria turística s’està produint amb el tripartit i el pitjor és que no es veu cap senyal de millora ni de reactivació amb el que el sector turístic que és el que més ocupació i riquesa està creant té un risc real de reculada”.

Des de les files populars afirmen també que “ens van dir que havíem d’esperar al pla estratègic però veiem com ara que està aprovat seguim caent en la presència en xarxes davant un govern local inactiu que és un llast per a les oportunitats de Vinaròs”.

Fernández recordava al regidor de Turisme que “viatjar per totes les fires de turisme està molt bé si es té un objectiu i unes idees clares però veient aquests resultats veiem que els viatges a les fires són totalment improductives per al turisme i oneroses per a la butxaca dels vinarocenses”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela