El PP de Vinaròs presenta una moció per a retirar la placa amb el nom de l’exalcalde

Gandia: “La Generalitat de Puig i Oltra va aprovar en 2015 que han de retirar-se les plaques dels condemnats i a Vinaròs el tripartit no ha complit amb aqueixa resolució”.

474
“Hauríem de contemplar tots els escenaris”, ha afirmat el líder socialista, Pedro Sánchez

El Partit Popular de Vinaròs ha anunciat  en roda de premsa del seu portaveu adjunt, Lluís Gandia, que presentarà una moció en el ple del mes de març perquè l’Ajuntament de Vinaròs retire la placa amb el nom de l’exalcalde socialista, Jordi Romeu, “condemnat per l’Audiència Provincial de Castelló per prevaricació, en haver realitzat contractacions irregulars a diferents empreses durant el seu mandat”.

Gandia ha recordat que “les Corts Valencianes l’octubre de 2015 van aprovar per unanimitat retirar de tots els espais públics les plaques de les inauguracions que continguen el nom de polítics condemnats en ferm i a Vinaròs el tripartit de Podemos, PSPV-PSOE i Compromís estan incomplint des de fa mesos aquesta resolució del parlament valencià”.

Els populars assenyalen que “l’Alcalde de Podemos al que tant li agrada parlar de corrupció està obviant que l’únic polític local condemnat a Vinaròs és el socialista amb el qual va negociar el pacte que li permet ser Alcalde”.

El portaveu adjunt ha assenyalat que “posarem al tripartit davant de l’espill perquè demostren amb els seus vots allò del que s’omplen la boca. Ho hagueren pogut fer per iniciativa pròpia però vist que són reticents a complir les resolucions de les Corts Valencianes quan els afectats són ells serem el Partit Popular qui els obligarà a posicionar-se públicament sobre aquest assumpte”.