16.3 C
Valencia

Vinaròs celebrarà el primer festeig taurí “post COVID” de la Comunitat Valenciana

Art i Emoció, amb Javi González "Viza" al capdavant, serà l'empresa encarregada de l'organització de l'esdeveniment taurí.

- Publicitat -AVL

La plaça de bous de Vinaròs celebrarà el primer festeig taurí en la Comunitat Valenciana després de l’Estat d’Alarma per la COVID-19, que serà organitzat per l’empresa Art i Emoció la vesprada del diumenge 23 d’agost.

El representant de la signatura valenciana, Javi González “Viza”, es mostra il·lusionat d’organitzar el primer de l’any a la província més taurina d’Espanya i, assegura, que “hem elaborat un Pla de Contingència que recull les mesures i pautes dictaminades per la Conselleria de Sanitat, des de la higiene de mans amb el gel hidroalcohòlic que hi haurà en cadascun dels accessos a la plaça fins al control de l’ús adequat de la màscara durant tot el festeig, la desinfecció de les instal·lacions abans i després del festeig, l’obertura de portes 2 hores abans, la presa de temperatura als espectadors o la distància de seguretat, entre altres mesures. Continua, “el nostre objectiu és garantir a treballadors i espectadors un entorn laboral i d’interacció social assegurança i saludable, així com demostrar que la plaça de bous de Vinaròs serà un recinte segur enfront de la COVID-19.”

- Advertisement -

Viza avança que les entrades eixiran a la venda el dilluns 10 d’agost; “si bé es podran adquirir les entrades físicament, promourem la venda per Internet per a evitar aglomeracions i contacte físic, per la qual cosa hem arribat a un acord amb una plataforma que a penes cobra de comissió uns cèntims”.
Pròximament es donarà a conéixer la programació a través de les xarxes socials i en la pàgina web www.arteyemocion.es

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià