El tripartit de Vinaròs perd per tercera vegada un taller d’ocupació en aquesta legislatura

Gandia: “Els tres tallers d'ocupació perduts pel tripartit en 2015, 2016 i 2018 suposen 1 milió d'euros perduts per la ineficàcia del govern local”.

Iván Mouriz Collado México
Fotografia d'arxiu del valencià, Iván Mouriz Collado. EFE/Arxiu

El Partit Popular de Vinaròs ha informat, a través del seu portaveu adjunt, Lluís Gandia, que “Vinaròs es quedarà en 2018 sense un nou taller d’ocupació perquè el projecte presentat pel tripartit ha quedat en el lloc 14 de 20 i la Generalitat únicament ha concedit cinc tallers per a la nostra província”.

Gandia recordava que “en 2015 el tripartit va perdre el taller d’ocupació i van dir que era un problema amb els correus electrònics; en 2016 van tornar a perdre un taller d’ocupació i van dir que havien aprés dels errors; en 2018 no sabem quina excusa posarà, però la veritat és que Vinaròs es quedarà sense taller d’ocupació i les persones sense ocupació sense oportunitats de trobar un lloc de treball”.

PublicitatAVL

La pèrdua d’aquests tres tallers d’ocupació suposa per al municipi “un total d’1 milió d’euros que s’han perdut per culpa d’un tripartit que no treballa els temes, que no prioritza l’ocupació com un dels eixos de l’acció de govern i que a més oculta als vinarossencs la seua nefasta gestió amb conseqüències molt negatives per a l’ocupació”, afig Gandia.

El portaveu adjunt exigia responsabilitats al tripartit “perquè la setmana passada, quan ja es coneixia la decisió de la Generalitat la regidora socialista d’Ocupació, María Cano, va comparéixer en roda de premsa i va ocultar aquesta informació. Si no la coneixia, va demostrar la seua incompetència, si la coneixia, va demostrar que la transparència no va amb ella; en tots dos casos hauria d’assumir responsabilitats polítiques per aquest milió d’euros que s’ha perdut en tres anys per a fomentar i crear nous llocs de treball”.

Esta publicació està disponible en : Valencià