Tres detinguts per una violació grupal a una menor a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres joves a Gandia per la seua suposada relació en l'agressió sexual grupal comesa a una menor d'edat.

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres joves a Gandia per la seua suposada relació en l’agressió sexual grupal comesa a una menor d’edat.

Els detinguts són tres joves, concretament a dos majors d’edat i un tercer menor, i pel que sembla, van cometre una violació grupal que van gravar amb els telèfons mòbils.

Segons va contar la menor, l’agressió va succeir la vesprada del passat dissabte quan els joves van poder haver-li subministrat alguna substància, per a així anul·lar la seua capacitat de reacció. Posteriorment, la van portar a una zona d’horts per a cometre la violació grupal.

La menor va acudir pel seu propi peu al servei d’urgències de l’Hospital Francesc de Borja de Gandia on, res més arribar, va comptar als sanitaris el que li havia ocorregut. Els professionals sanitaris van activar ràpidament el protocol d’agressions sexuals i van alertar a la Policia Nacional.

CatalanSpanish