Investiguen la violació d’una dona a plena llum del dia en una platja de Múrcia

Els agents continuen amb la investigació per a intentar localitzar el sospitós, un jove d'uns 30 anys, segons la descripció dels testimonis.

La Guàrdia Civil investiga una presumpta agressió sexual a la cala Desnuda, a la pedania de Bolnuevo, a Mazarrón (Múrcia). L’agredida, una dona de 52 anys, va denunciar la violació a plena llum del dia quan anava a banyar-se a la platja. Segons publica el diari La Verdad, una parella que va ser testimoni dels fets va assistir l’agredida i van contactar amb el servei d’emergències 112. Els testimonis han relatat que el presumpte agressor es va acostar a la dona, la va espentar contra la zona de pedres i la va violar. A més, li va robar el mòbil i la cartera que la dona portava a la motxilla.

Els agents continuen amb la investigació per a intentar localitzar el sospitós, un jove d’uns 30 anys, segons la descripció dels testimonis.

Els veïns que acostumen a anar a les cales de Bolnuevo lamenten que hi haja poca vigilància policial, sobretot des que es va prohibir la circulació de vehicles a la zona.

CatalàEspañol