L’Audiència de València condemna a 12 anys de presó a un home que va violar a la cuidadora de la seua dona impedida

Va amenaçar a la víctima amb un ganivet de cuina per a forçar-la sexualment en el seu tercer dia de treball.

Audiencia Provincial Valencia

La Secció Quarta de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a 12 anys de presó per un delicte d’agressió sexual a un home que va violar a la dona que tenia empleada per a atendre la seua esposa impedida en el domicili del matrimoni. La Sala li imposa a més una indemnització de 6.000 euros que haurà d’abonar a la víctima, a la qual no podrà acostara i amb la qual no podrà comunicar-se.

Els fets van succeir entre els mesos de març i abril de 2017 quan el condemnat va contractar a la víctima perquè cuidara a la seua esposa els divendres en l’habitatge del matrimoni, a Foios. La sentència explica que el primer dia de treball, l’home es va acostar a la cuidadora i la va abraçar. Ella va rebutjar l’acostament i li va recriminar la seua actitud.

Rovira  

El tercer divendres i després d’acabar la jornada, la víctima es trobava a l’habitació en la qual guardava les seues pertinences, quan el condemnat va entrar armat amb un ganivet de cuina i la va obligar a mantindre relacions sexuals. Després de la violació, li va advertir que no denunciara ja que ella era “una immigrant sense papers i ell un senyor espanyol”. El condemnat també li va oferir diners, que la víctima va rebutjar.

PublicitatJuega Limpio Orihuela