Demanen 8 anys per a un home per violar a un menor en un gimnàs de València

La Fiscalia Provincial de València reclama una condemna de 8 anys de presó per a un home de 41 anys acusat de violar a un menor de 16 anys quan tots dos es trobaven a les dutxes d'un gimnàs situat en el districte de Proveïments de València.

La Fiscalia Provincial de València reclama una condemna de 8 anys de presó per a un home de 41 anys acusat de violar a un menor de 16 anys quan tots dos es trobaven a les dutxes d’un gimnàs situat en el districte de Proveïments de València.

Segons consta en l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, els fets es van produir al juny de 2016 en el referit gimnàs, després d’una classe dirigida.

El judici està assenyalat per a demà dijous en la secció segona de l’Audiència Provincial de València. L’acusat, d’origen brasiler i amb residència regular a Espanya, aprofitant que la víctima recollia la clau de la seua taquilla que havia caigut a la dutxa utilitzada instants abans pel processament, es va abalançar sobre ell ficant-se en la mateixa dutxa, besant-li i arraconant-li amb els seus braços.

En aquest moment, sempre segons el relat del fiscal, va tractar de penetrar-li analment en dues ocasions i el va aconseguir una d’elles de forma parcial, encara que finalment no va poder culminar l’agressió en forcejar la víctima.

Després d’aquest atac el menor va patir malestar emocional que li ha generat “biaixos cognitius i conductuals, sense arribar a presentar una simptomatologia clínicament significativa”.

Aquests fets són constitutius, segons el parer del fiscal, d’un delicte d’agressió sexual, per la qual cosa reclama una pena de huit anys i una indemnització de 10.000 euros per a la víctima.

Publicitat