Dos homes violen a una menor a Borriana quan tornava a casa en la Nit de Cap d’Any

Una menor de 17 anys va ser violada la passada nit del 31 de Desembre per dos homes quan tornava a la seua casa a Borriana després de la celebració d'una festa de Cap d'Any. 

Una menor de 17 anys va ser violada la passada nit del 31 de Desembre per dos homes quan tornava a la seua casa a Borriana després de la celebració d’una festa de Cap d’Any.

Segons fonts de la Guàrdia Civil es busca a dos homes de nacionalitat romanesa com a presumptes autors de la violació i detenció il·legal de la jove.

Els fets es van produir després que la menor de 17 anys abandonara la festa que es va celebrar en la plaça de l’Ajuntament de Borriana amb motiu del Cap d’Any.

Pel que sembla, la jove va marxar sola a la seua casa sobre les 5 hores de la matinada però abans d’arribar al seu domicili va ser abordada per dos homes que la van sorprendre, li van tapar el cap i la van traslladar en un vehicle fins a un habitatge particular.

Segons les mateixes fonts, els presumptes violadors van deixar lliure a la menor durant el matí del dia 1 de Gener després d’abusar sexualment d’ella. La jove de 17 anys va haver de demanar ajuda per a poder arribar a la seua casa.

Després de relatar el que li havia ocorregut a la Guàrdia Civil, la menor va ser atesa pels serveis mèdics a l’Hospital La Plana de Vila-real.

La Guàrdia Civil de Borriana va iniciar una investigació, que continua encara en marxa, amb la finalitat de detindre amb urgència als dos presumptes violadors.

ValenciàEspañol