07:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Visita de la Diputada de Turisme a Xeraco

La diputada juntament amb el seu equip tècnic, i després de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, ha constatat que les subvencions rebudes han sigut destinades al manteniment de la Ruta Senderista PRV-183, en aplicacions tecnològiques per a l’elaboració d’una web turística i també per a un reportatge amb espot publicitari que va ser estrenat en la recent edició de FITUR amb l’objectiu de difondre la nova marca turística del municipi ‘Naturalment Màgic’ en les xarxes.

El mateix alcalde Francesc Serralta li ha traslladat els projectes imminents en matèria de turisme per al 2017. “El primer objectiu és consolidar els projectes turístics que tenim en marxa, el denominador comú dels quals segueix sent l’aposta per la sostenibilitat, la posada en valor de l’element etnològic i la difusió de tot açò en les xarxes socials.

La restauració d’elements etnològics suposaran la reconstrucció d’una pesquera tradicional en el Riu Vaca i un antic forn de calç en superfície forestal perquè veïns i turistes tinguen una visió culturalment més aproximada de l’atractiu mediambiental de Xeraco. A més el govern també li ha comunicat a la Diputada la necessitat del suport institucional en la promoció dels esdeveniments importants que es realitzen al llarg de l’any com la Volta a Peu -edició en la qual la mateixa diputada va estar com a participant – i el MUT, una de les proves de ultra fondo pel Massís del Mondúber més importants de la Comunitat Valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado