Aquest dissabte arranca el programa de visites per a conéixer el patrimoni local de Benaguasil

Amb el principal objectiu de posar en valor i promocionar el patrimoni cultural de Benaguasil, es posarà en marxa el programa “Coneix el teu poble”.

Amb el principal objectiu de posar en valor i promocionar el patrimoni cultural de Benaguasil, es posarà en marxa el programa “Coneix el teu poble”. Es tracta d’una iniciativa perquè veïns i visitants puguen conéixer en profunditat els principals atractius que ofereix el municipi a través de visites guiades completament gratuïtes.

El programa donarà inici aquest dissabte, i proposarà al públic un itinerari guiat a peu per la Casa Pepe Escamilla, un immoble que alberga una de les col·leccions de ceràmica valenciana més importants, i per l’església parroquial.

“En la nostra aposta per conservar i potenciar els nostres senyals d’identitat hem llançat aquest programa que suposa una oportunitat per a conéixer l’essència del nostre municipi, i acostar a la població, i a qualsevol persona interessada, els enclavaments i edificacions més rellevants que té Benaguasil”, ha manifestat el regidor de Senyals d’Identitat, Stephane Soriano.

Inicialment, s’han programat tres visites a la setmana amb els següents horaris: dimarts i dijous a les 10:00h per als escolars, i dissabtes a les 10 hores per a la ciutadania local.

Publicitat